majty Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička.
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. To je tak, když má někdo ze 406 zvrácenej smysl pro auta :D
BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 To je tak, když má někdo ze 406 zvrácenej smysl pro auta :D Přesně naopak, toto je vytříbenej smysl pro auta.
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. To je tak, když má někdo ze 406 zvrácenej smysl pro auta :D prej zvracenej smysl pcheeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Se mi zda ze ty tomu asi nerozumis :D:D:D
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno?
majty Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? jakoze 106 ?
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? No myslim ze nas zaryte 406kare asi nepresvedcis ze ty vase auta sou lepcejsi nez ty nase :D:D:D:D, ale esli nam chces pochlebovat jaky mame uzasny auta tak to se stavime
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: majty Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? jakoze 106 ? No samozřejmě, jinak to snad ani nejde
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? No myslim ze nas zaryte 406kare asi nepresvedcis ze ty vase auta sou lepcejsi nez ty nase :D:D:D:D, ale esli nam chces pochlebovat jaky mame uzasny auta tak to se stavime Pochlebovat zas tak ani né, spíš litovat a utěšovat :D
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? No myslim ze nas zaryte 406kare asi nepresvedcis ze ty vase auta sou lepcejsi nez ty nase :D:D:D:D, ale esli nam chces pochlebovat jaky mame uzasny auta tak to se stavime Pochlebovat zas tak ani né, spíš litovat a utěšovat :D proc utesovat a litovat???
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? No myslim ze nas zaryte 406kare asi nepresvedcis ze ty vase auta sou lepcejsi nez ty nase :D:D:D:D, ale esli nam chces pochlebovat jaky mame uzasny auta tak to se stavime Pochlebovat zas tak ani né, spíš litovat a utěšovat :D proc utesovat a litovat??? Protože sis koupil 406ku, chichi :D
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Hoši, hoši, vidím že to nepůjde jinak a na nejbližšim sraze vám budu muset dát přednášku, která že auta jsou dobrá a která ne, áááno? No myslim ze nas zaryte 406kare asi nepresvedcis ze ty vase auta sou lepcejsi nez ty nase :D:D:D:D, ale esli nam chces pochlebovat jaky mame uzasny auta tak to se stavime Pochlebovat zas tak ani né, spíš litovat a utěšovat :D proc utesovat a litovat??? Protože sis koupil 406ku, chichi :D Ja se mspokojenej me litovat nemusis spis budu litovat ja tebe az se v ty rakvicce nekde rozstrelis a moc z tebe nezbyde :P:P:P:P:P:P
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: majty Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. Majty jakou mas spotrebu u toho dvoulitra??
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 No, v týhle debatě už asi pokračovat nebudem, z původního vtipu se zvrtla někam do krajností Takže bych jen dodal že když je někdo spokojen se 406, tak má můj obdiv :-) a když je někdo spokojen se 406 v dieselu a chce si koupit další, tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 No, v týhle debatě už asi pokračovat nebudem, z původního vtipu se zvrtla někam do krajností Takže bych jen dodal že když je někdo spokojen se 406, tak má můj obdiv :-) a když je někdo spokojen se 406 v dieselu a chce si koupit další, tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška hele nenavazej se do me jo??? kdybych byl neco jako ty a najel stejnej pocet kilometru jako ty tak si klidne benzinovy auto poridim ale nikde sem na 100% netvrdil ze si dalsiho diesla koupim. Je ve hre i jeden dvoulitr..... Takze pokud se ti neco nelibi muzeme si o tom na srazu popovidat:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha
s1600 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 pres 20 smajliku?..to je vazny,Kujo,byt tebou tak na sraz nejezdim:D:D:D:D
Guest KeiTynkaa Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. Stejně se nikdy neshodnete.... I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... [upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa]
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Pche, důchoďáků se 406kou se nebojim :D Btw - já jsem s tim autem najel, od tý doby co sem ho pořídil (tj. někdy únor 2008) cca 10000km a to jsem nejezdil v zimě, takže si myslim že jezdim docela dost :-)
majty Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: majty Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 Tak jo, speciálně pro 406kaře, kteří neumějí číst, přikládám pár obrázků :-) :D Ale jo, já číst umím (doufám ) ale stejně nevidím žádný auto. Jen samýho fašouna, navíc půlka z nich je zaručeně v ropě= žádné auto. To je 100x lepší vaše zběsilá krabička. Majty jakou mas spotrebu u toho dvoulitra??
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynkaa Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. Stejně se nikdy neshodnete.... I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... [upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa] Teda zacinam se vas bat :D:D:D:D:D:D:D:D
Recommended Posts