Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Šel.;) A přidal by ti minimálně 100 koníků :D :D

žejo :D tim pádem ho beru :D neee... dělám si srandu :D ani y se mi na autě nelíbil. a na en můj motor to je fakt blbost :D

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

Fr3sh:no já mám třeba verzi xsi a mám v zadu kotouče

taky bych dozadu rad kotouce...jenze proste muzu mit napravu za 5500 kotoucovou z s16..ale to je moc...budu na bubnach :) udelam doma repasy ty moji napravy a bude

Odesláno

Nezjistoval jste nekdo nahodou jestli de prehodit hlava kdyz mam 8v a dat tam 16v...jen jestli ty hlavy vubec sednou...nebo co si aspon myslite

[upravil dne 4/1/10 Fr3sh]

Odesláno

Fr3sh: Podle mě absolutně nereálný. Určitě tam ani nesedne, natož pak řešit další věci s tím spojené...

[upravil dne 5.1.2010 jiri106xs]

Odesláno

Hehe :D Jsou to dva naprosto odlišný motory, ten 8V má prapůvod kdovíkde a je v několika starších peugeotech, kdežto 1.6 16V s 118hp vytvořili v roce 96 pro první gti a najdeš ho jen ve 106 gti a saxu (s těmahle spec).

Obrázky pro představu, nejsou ze 106 a malinko se lišej.

1.6 16V TU5 JP4

d3fkh4gi.gif

1.4 8V TU3 JP

d3fkh2bi.gif

Odesláno

nemate nikdo doma vyfuk na 106 s16,origos nebo nejaky co by tam pasoval?Ne moc hlucny.Nebo nejaky odkaz kde se daji koupit,ale aby u nich byly uvedene miry,potrebuji delsi.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

nemate nikdo doma vyfuk na 106 s16,origos nebo nejaky co by tam pasoval?Ne moc hlucny.Nebo nejaky odkaz kde se daji koupit,ale aby u nich byly uvedene miry,potrebuji delsi.

nějak tomu nerozumím. Když chceš origo tak tam přeci musí pasovat ne?tak jak že chceš delší???

http://www.e-cat.cz/c-1088_156916_201872_585055_494529_494712/peugeot/106-ii-1-04-96/1-6-s16-1587ccm-87kw-118hp-05-96/vyfukovy-system/kat-12-01/zadni-dily-vyfuku.html

[upravil dne 5.1.2010 jakub106GTI]

Odesláno

Ja jsem chtel zachovat vyrobni cislo pro STK...myslim si ze udelat 1.4 16v docela by auto ozilo :)...proto me to cele zajimalo...dekuji

Odesláno

honzo přemyšlim že prodám ten muj... ale to až tak někdy ku prázdninám...

S1600: tak už to mám vymyšlený s tím podvozkem... Kašlu na anglii a na speedpru vemu koni, na aukru koupím pružiny H&R a bude:) Doufám že mě nikdo nepřehodíte:D:bacha:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 5.1.2010 Lentilka]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: jan07

nějak tomu nerozumím. Když chceš origo tak tam přeci musí pasovat ne?tak jak že chceš delší???

origos by mel pasovat,myslel jsem nejaky univerzalni.Byvaji vetsinou kratke,a origos je od koncovky,ktera je zaroven naraznikem po druhy konec kde se upina do obymky cca 60-65 cm.Univerzalni jsou tak 50 cm.

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

honzo přemyšlim že prodám ten muj... ale to až tak někdy ku prázdninám...

S1600: tak už to mám vymyšlený s tím podvozkem... Kašlu na anglii a na speedpru vemu koni, na aukru koupím pružiny H&R a bude:) Doufám že mě nikdo nepřehodíte:D:bacha:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 5.1.2010 Lentilka]

A já ty pružiny mám ve sledování a říkal jsem si, jakej prevít na ně přihazuje:D

No nevadí, počkám si na další;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...