Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to asi neme u naší 106:( . Zase mi svítí vzadu obě zadní mlhovky. Stačilo pouze dodat žárovku 12V 21W a už to svítilo.:super

Odesláno

Prave objednan oil catch tank+oddech.filtr+air filtr z speedpro.cz..vahal jsem nad spodni OMP rozperou,ale necham na na pozdeji..respektive na puli ledna,kdy objednam konecne Spax a budeme zase tvrdy:D Doma se mi vali ThermoTec,ale stale nejsem rozhodnout,zda svody nakonec koupim.. Byl by zajem o termo pasku?..cerna,15m x 2cm..

Odesláno

z kama a jaky spaxy? pak se pochlub tim oil tankem atd...

ja to nasel brzo hned jsem to vyndal a strcil pod komodu, pak dlouho nenašel a až ted jsem to vytahl:D

Odesláno

Az to dorazi,tak to sem hodim..Budu brat z kamracingu,ted vaham, jestli to vzit vcelku(svody+podvozek) nebo zvlast nebo pockat na jaro..:(

Odesláno

Tak jsem dneska zjistil ze mi pribrzduje vic zadek nez predek...po tom co jsem jel zatackou a pribrzdil, jsem skoncil po hodinach opacne nez jsem byl...hodne velky prekvapeni...uz jsem to pozoroval drive na semaforech, ze nekdy pri brzdeni pridrepnul zadek, jako kdybych tahal za rucku...ted resim jestli je to zatezovy cidlo a jestli ho to vubec ma...

Odesláno

mam dotaz alu kola o rozmeru 4x108 6.5x15 ET 15 budou nekde drit nebo neco takoveho ?? auto je na sportovnim podvozku :) diky za odpoved ... potreboval bych to vedet na jistotu :roker

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...