Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stemi svody jsem se sekl,ja myslel ze je to v librach.Ony jsou v dolarech a v eurach.Kdyz stoji 158 eur,treba posta 30,tak je to cca 4700 kč-taky pekna cena

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Alesku,Nachod je daleko,radsi bych osobni predani,nijak to totiz nepospicha..Doufal jsem,ze tu bude nekdo z okoli..ale diky:)

Kdybych mel cestu kolem dam vedet:)

Odesláno

¨pripojim se k Lentilkovi..

Dneska otevru kapotu,abych zkontroloval plastovou desku,kterou jsem dal pres pul naporovyho sani,hlavne kvuli lepsimu prohrati motoru a cekal me neprilis hezky pohled-olejovy rybnik v tom telesu sani,primo pod filtrem..vim,ze to tu kdekdo resil,bude tedy nejslepsi dat Oil catch tank?..nebo neco jinyho?

Odesláno

tak to ti uz docela dost jde ven,aj ti to olej spaluje?Me to delal ten stary motor,chcalo to hodne,aj to spalovalo.Natahlo to vzduch i s olejem a pak byl zamnou bily oblak dymu.Ted co mam ten novy motor,tak ani kapka nevyjde ven ikdyz tom davam.Mam to vyresene hadicu,ktera je napojena na oddech a do nadobky,kteru mam umystenu vedle baterky.Tak jsem to mel i natom starem motoru,ale co chvila byla plna,tak jsem to musel nalit nazpet.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...