Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

no tak to je paráda ty jo:super potěšený??? to mužeš koupit podvozek:)

Jsem rád že jsem vůbec něco dostal, doufám že to alespoň zaplatí opravu;) Jinak na podvozek to z těhlech peněz nevidím:D

Odesláno

Maky,treba po Vanocich,kdyz budou..

jan07,Raceland svody nejsou vubec spatny,jen byva obcas problem s dopasovanim..ja do nich urcite pujdu..radsi neco osvedcenyho nez pak brecet,ze to negunguje,jak ma..

Odesláno

samozrejme,je to urceny na tenhle typ motoru,ale obcas se stane,ze nepasnou..staci je ale trochu srovnat a je to v pohode..zadna velka veda..par lidi ze saxoclubu je ma,ale jen jeden je musel upravit,rozumnej priohnout,aby je mohl spojit se stredem vyfuku..

Odesláno

ja se bojim aby to pasovalo na blok motoru,dira na diru.Jako aby to slo zasrubovat.Ja nejsem zase takovy kutil,a za otcem s tim nemuzu,ten takovym upravam nefandi :(

Odesláno

dnes jsem dostal email z peugeotu kolik stoji synchron.Malem jsem omdlel,synchron 1,2 5900 kc a 3,4 5388 kc.Nevim jestli to je mysleno jako mezi 1 a 2 nebo synchron na 1 a na 2

Odesláno

Asi tak 10km od Plzne prodava nekdo s16 na ND...kompletne...hezkou, krasny kola kdyby nekdo chtel :) premejslim ze koupim zadni kotoucovou napravu...stejne bych musel delat repas

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...