Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Tak aktuálně mám promáčklej bok, opět prasklý čelní sklo a ztracenej levej přední lem... Nemáte ho někdo doma náhodou? Prosím, prosím?

Pánům policistům se to včera moc nelíbilo, že ho tam nemám..... :nevim

jeee to je mi líto co se ti přihodiloo:( někdy je holt den blbec... lem doma sice nemám ale na netu jich pár nabízejí akorát bys ho musela hodit do laku... http://karoserie-naraznik-zrcatka.sbazar.cz/peugeot-p106-ii-rallye-lem-plastovy-blatniku-liberec-o3372978.html

Přeju at autí brzy uzdravííš:super

[upravil dne 24/11/09 Cardaaa]

Odesláno

Jen tak na zamysleni...nemam co delat :D prisavani z aktivniho uhli je \"falesne\" sani vzduchu..me ho to saje hodne pac mam prasklou jeste hadicku. Je to uplne k hovnu ze? Pac vlastne jednotka o nem nevi pac neni otevrena klapka kdyz je to az za ni a tim padem je chudsi smes, protoze nevi ze tam jde ten vzduch navic. Kdybych to zaslepil a malinko otevrel klapku (jinak to chcipne), tak by to melo davat lepsi smes ne?...

Odesláno

A jak je to s placením přes Paypal? Vím, že se to dá najít všude možně, ale raději bych to slyšel od někoho odsud, kdo s tím má zkušenosti...;)

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

A jak je to s placením přes Paypal? Vím, že se to dá najít všude možně, ale raději bych to slyšel od někoho odsud, kdo s tím má zkušenosti...;)

Musíš mít emboss platební kartu, povolený platby na internetu, resp. u spořky kupříkladu zvedlej limit na platby z 0 na XXkč, regneš kartu paypalu, oni strhnou určitou částku a tim ověřej tvůj účet (přičemž při první platbě ti to vrátěj) -> vesele nakupuješ :)

Odesláno

Tak jsem dneska strhnul dva lemy a oba prahy...budou se lepit..pac nedrzeli..mam popraskany listy v prahach, takze ty tam to prahu vlepim a koupim prichytky a cely prah s listou dam na auto...lem se bude lepit uplne cely.

Odesláno

Tak pred 5minutama kdyz jsem kouril na balkone, jsem videl jak mi 2x narazil do auta nejakej idiot kterej parkoval...mam nafoceny jeho auto a spz...tedka najit neco na prednim narazniku a budou penizky :D jupiii

PS: nemate doma nekdo praskle leve predni svetlo? uchyty nebo neco? :)

[upravil dne 29/11/09 Fr3sh]

Odesláno

hele já mám levý (strana řidiče) přední světlo celkem na padrť ale mám ho na autě a jezdim s nim :) ale má všechny rozkřupaný úchyty, zezadu rozlámany a dokonce i kus paraboly vypadlý :papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...