Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

namontovani raceland sani...chtel bych se zeptat jak pripevnutete to sani ke predku? drzi mi to vlastne jen v koleni spojeni..ale nic vic

Odesláno

Tak dneska mam na programu vymenit vodni pumpu kterou jsem nemenil kdyz jsem delal rozvody...mel jsem spatnou tak ji jedu vymenit a dodelat to sani cely

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Tak dneska mam na programu vymenit vodni pumpu kterou jsem nemenil kdyz jsem delal rozvody...mel jsem spatnou tak ji jedu vymenit a dodelat to sani cely

až budes mit to sani, hod sem prosím fotku, dík moc ;)

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

namontovani raceland sani...chtel bych se zeptat jak pripevnutete to sani ke predku? drzi mi to vlastne jen v koleni spojeni..ale nic vic

mam tak na to prednim nosniku prisroubovany takovy Lko a jedna strana je prichycena na nosnik a druha drzi roh toho sani ..a je to pevny .. kdyby si chtel foto muzu poslat :roker

Odesláno

Za tu fotku jak to mas prichyceny bych byl rad...a jeste jedna vec...proc je tak debilne udelano to? ze to nedolejha na nosnik? ze tam vadi ten zamek...jinak teda on stejne pujde pryc, ale pro tam neudelali vyrez na zamek...:bacha

Odesláno

Heledte, odvzdusnovak na chladici uplne v pravo(druha srana od expanzky) je jen jako kohout? me snim jde otocit o 90 stupnu a vic nic...ma zneho tect kapalina? topnei pres ventilek jsem odvzdusnil...otevrel jsem ten kohout na chladici a mel nastartovano, tocil 2000ot/min aby se to ohralo, trubky se ohrali a spustil ventilator...dolil jsem kapalinu, ale pres ten kohoutek nic neteklo...doufam ze je to tedy odvzdusneny. Nebo jake jsou priznaky u 106 ze to odvzdusneny neni?Kdyz zvysim otacky motoru a nemam pusteny topeni tak jakoby nekde u kasliku bubla voda...nebo se prelejva nebo jak bych to nazval. Je to spravny?Teoreticky neni ne? jestli bubla tak je tam vzduch, ale nvim jak to chodi tady. Nebo to dela jen pumpa a je to slyset?

Díííííííííííííííky

[upravil dne 21/11/09 Fr3sh]

Odesláno

musíš nechat ohřát motor aby sep termostat a propojil oba okruhy a topení pustit na nohy na plný koule dolejt vodu do chladiče a povolit ovzdušnovák na chvilku pak zase nechat chvilku zavřenej a zas povolit až bude tect voda bez bublin máš hotovo a topení bude topit jako .......hodně:-D

Odesláno

myslite ze to sani co kupujete na ebay je jeste lepsi nez kuzelovy filtr co se da koupit za cca 500kc?Takovy nejaky tam mam ja,ale uvazuji taky o koupi toho sani.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

myslite ze to sani co kupujete na ebay je jeste lepsi nez kuzelovy filtr co se da koupit za cca 500kc?Takovy nejaky tam mam ja,ale uvazuji taky o koupi toho sani.

no asi takhle neuvažuj a rovnou ho kup.

je to vyzkoušený a když tam dáš lepší filtr tak budeš velice překvapen.

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: jan07

no asi takhle neuvažuj a rovnou ho kup.

je to vyzkoušený a když tam dáš lepší filtr tak budeš velice překvapen.

lepsi filtr?u toho sani neni filtr?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...