Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak pokud to urval na dalnici, tak asi nebude mit ty cudliky na pripevneni (jeste ze mam znameho u citroenu a ten mi je sezene za par korun, jinak by me stal 10 kč jeden, a nedavno od nej sem mel 6ks za 27kč :-) na saxo - samosebou stejny)

ono se s tim da zalepit vse - ja s tim tesnil stresni okynko nez sem lakoval auto

Odesláno

lentilka: pohoda, naštěstí to ještě nikdo lepit nezačal:D:D

alien: ja vim, že se s tím dá slepit hodně věci, taky s tím mam zkušenost... Ty mluvíš o lemech, kde to celkem chápu, ale Katka, na jejíž příspěvek jsme reagovali, myslela podběhy a tam je lepení naprostá kravina.

Odesláno

Přesně tak jak říká Jirka, já myslím to plastový cosi kolem kola, kde na jedný straně už to vůbec nemám a na druhý už je díra jak do p......! :myslim:nevim

Odesláno

keity, neboj vim co je podbeh, jen jsem si rikal, ze bych se nedivil tomu, kdyby to nekdo zkousel lepit, oni ty cudliky plastovy moc dobre nedrzej, co si budem vykladat :-) a kdyz tam podbeh neni, chlejsta ti bahno skoro az dovnitr, ne :-D ? nebo teda spon u starsiho modelu, kdyz jsem nemel podbehy, tak jsem si bahnel pekne vylil misto u dvernich pantu - to pak bylo cisteni a cisteni :-)

Odesláno

presne,blato az u pantu..ja bral od Malcuse za 150/ks:D

dneska nahozeny zimaky+krytky stredu Rallye-vypada to o 100% lip,snad mozna i lip nez na OZtach:D:D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

presne,blato az u pantu..ja bral od Malcuse za 150/ks:D

dneska nahozeny zimaky+krytky stredu Rallye-vypada to o 100% lip,snad mozna i lip nez na OZtach:D:D

foto:o

Odesláno

nakonec bila,osvedcena z minule zimy..jen ta udrzba:D....foto bude,ale spatny..sestra rozsedla displej na fotaku..cvaknu to aspon mobilem..:cool:

Odesláno

to s1600: Díky, zkusím mu napsat. ;)

Nechce se mi kupovat za 300 jeden, když měsíc potom, co nasadím leťáky půjdou zase do pryč.... :( Musím koupit nižší gumy, příště mi vynadejte ( nejlépe nafackujte) až zas budu chtít udělat nějakou takovouhle kravinu.....:nevim

to alien: Přesně jak říkáš, bahno je úplně všude..... :(

[upravil dne 22.10.2009 KeiTynka]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...