Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

To bude tím, že ještě žádné nejsou...:D Motor ti dneska vyfotím, jestli chceš.:) No a interiér... prostě série... sedačky jsou zralý na přečalounění, ale jinak pohoda.:)

Zítra zavírám nové autí do dílny a bude se pracovat... Tak, jak jsem byl ze začátku nadšenej, tak mě teď pěkně nas*alo... Špatný těsnění pod hlavou, termostat, manžeta na poloose a zrovna se asi budou dělat rozvody, ikdyž mají jen 30tis.

no co na to říct ty jo - asi to zabere hodně času než z toho bude parádní kousek. Xs už jsi prodal?

vycvakni to jestli chceš rád se podívám :)

Odesláno

Jj to zabere... Kdyby byly finance, tak to půjde rychle, ale i tak se dočkám, až budu spokojen na 100%:) A s tím, co se mi teď stalo se musí holt počítat...

Ok, jdu na to;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mam po technicke... sjety všecky gumy, tlumiče v háji, kulák je špatnej, teče mi olej někama... no a ted mi ještě skoro pořád vaří a není tam voda:( tak nevim jestli se ztrácí při varu nebo někudma jinama musim to vyřešit do srazu...

Odesláno

Hele absolutně o půl roku dopředu se ptám - jak daleko to máte všichni k České Třebové a kdo by byl ochoten dorazit na srázek 106tkařů - mám na to k dispozici parádní plac, jako ubytování by sloužili vlastní stany, občerstvení by bylo zajištěno z místního stánku. Jídlo na dohodě, tesco je 10 minut cesty ve městě :-) Vše už by se podomlouvalo poté :-)

PTÁM SE PŘEDBĚŽNĚ, JESTLI BY O TO VŮBEC NĚKDO STÁL a jestli by někdo byl ochoten přijet k České Třebové (jak to má kdo daleko) :-)

Bylo by to až příští rok v létě :-)

Plac veliký, bohužel žádný sprint místo tam sice není, ale místo na pokec, zachlastání, přespání je to suprové

Odesláno

tak to je jeden, pristi rok to asi usporadam :-) treba naky misto na sprintiky vyzjistim :-)

[upravil dne 9/10/09 alien]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...