Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky;)

Aktuálně mě právě vyhodili z evidenčky. Zkontroloval všechny čísla, prolezl to horem spodem, ještě si liboval, jakej to má krásnej zvouček a pak mě vyhodí kvůli kolům... kretén.:bacha

Odesláno

V Humpolci jsou taky hrozný kokoti!Kubovi 306 S16 taky neudělal evidenčku kvůli kolům,clonítku na čelním skle,sportovním zrcátkům!(která ale jsou homologovaná)!a ještě nějakým drobnostem.....fakt kokoti.Je ale zajímavý,že když budeš mít kola co máš v TP ale s gumama ze kterých lezou dráty,tak ti nesmí říct nic,to prý řeší STK :roll Holt,je toho dost shnilého ve státě českém:bojim Ale pěkná 106ka!Ta bílá jí opravdu sluší!!!:super:potlesk

Odesláno

Však už jsem po něm taky pěkně vyjel, že tady jsem od toho, aby mi zkontroloval čísla a né, aby mě mr*al kvůli kolům.:grr

Ale to, že mám prasklou manžetu na poloose a vana je promáčklá jak píchlej balon, to mu vůbec nevadilo...:bacha

Jinak děkuji;) Já ani jinou než bílou nechtěl.:)

[upravil dne 16.9.2009 jiri106xs]

Odesláno

No j kdyz jsme u toho taky me taky nechteli pustit kvuli par drobnostem a nakonec mi dali papir ze nevyhovuje a jak jsem prisel na prepis tak si toho ta baba nevsimla a prepsala to na me :D

Odesláno

Aktuálně přišla k jednomu nejmenovanému místnímu členu mnou objednaná package z ebaye :) Aneb krabice asi stejně velká jako 106 :D :D :D 3x raceland sání + 1x svody :)

post-0-14109609760205_thumb.jpg

Odesláno

Ty vole,tak pěknou policajtku jsem ještě neviděl! S takovou bych asi o pokutě nesmlouval:D Ale pěkný fotky,ta Lancia je peckovní:super

Odesláno

Tak projel jsem si kousem co jste tady psali a vsiml jsem si ze jste si rozdavali Facebook tak kdo chce tak si me pridejte :);)

volvik77@seznam.cz

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Ty vole,tak pěknou policajtku jsem ještě neviděl! S takovou bych asi o pokutě nesmlouval:D Ale pěkný fotky,ta Lancia je peckovní:super

dík :)ale je to docela těžký ty zavodáky chytit ve vzduchu a eště z celkem babičkou digitálem:D jj policajtka neměla chybu...furt sem jí zchlížel pokuta by nebyla marná:D hlavně ten zadeček jen se zakousnout:D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...