Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě ty 16\" 195/45 drhnou při plnym rejdu a vzadu při propružení. Když bych dal 195/40, tak by to asi bylo lepší, ale otázkou je, jestli by se na tom ještě dalo jezdit :D a taky bych to musel vzadu o zub snížit :)

Odesláno

To bych asi nesnesl, kdyby mi tam někde něco škrtalo...:nevim Se můžu zbláznit, když mi někde začne drnčet jen nějaký plast natož, aby drhly kola...

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: H.o.n.z.a

tak asi zustanu u těch 195/45 r15

Velmi rozumná volba a vůbec, jestli máš sníženo,;)

Mám sníženy předek zadek je zvyšeny potřeboval bych to trochu snížit. A pak by to bylo super.Taky nesnesu když něco někde drhne.

[upravil dne 2/9/09 H.o.n.z.a]

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Mě ty 16\" 195/45 drhnou při plnym rejdu a vzadu při propružení. Když bych dal 195/40, tak by to asi bylo lepší, ale otázkou je, jestli by se na tom ještě dalo jezdit :D a taky bych to musel vzadu o zub snížit :)

To už by nebylo asi moc dobre ty 40 už tak se mi zdá na těch 45 že je to moc ale člověk si zvykne na všechno :D

Odesláno

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat jak se tady řešil ten přimy kid sání da se to hodit i na 1.4 všude na netu co sem našel tak tam je napsano pro 1.6 16v

Odesláno

tak už vím proč tam chyběl taky ten pravy podběh a ta nadobka byla taky podřená.Diky tak asi zustanu u těch 195/45 r15

Mooc rozumná volba. ;) Taky se na ně chystám, ale až na jaře.... :roll

[upravil dne 2.9.2009 KeiTynka]

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

tak už vím proč tam chyběl taky ten pravy podběh a ta nadobka byla taky podřená.Diky tak asi zustanu u těch 195/45 r15

Mooc rozumná volba. ;) Taky se na ně chystám, ale až na jaře.... :roll

Já musím už teď už tam nemam skoro žadny vzorek

Odesláno

Btw. nevíte o někom kdo by chtěl to lízo, co jsem měla vepředu? Teda vlastně ani neměla ale dostala ho k tomu.... :D

uprímně s ním je to dost nebezpečný když to někde zadrhne tak urveš celej nárazník. Mě připadá to jedině na nějaký showcar

Odesláno

Něco takového... :D Části motoru neeee, jen části interiéru a teď čerstvě i světla, než půjdou do světa.... :D :D

:aut:D

jaká světla??co pak máš v plánu?

Odesláno

Dávala jsem nový zadní světýlka, takže starý čekají jestli si je někdo vezme.... :)

jo ták to jsem vlastně na nějaké fotce viděl:-)

ukaž ještě jednou :)

řešila jsi ten nosník nebo je to stále tak jak to bylo???

[upravil dne 3.9.2009 jakub106GTI]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...