Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, chtěl jsem se zeptat jak poznám jestli je přední blatník originál Peugeot? já mám asi oba neorigo, a jeden mi hnije, potřebuju koupit použitej aby byl pozinkovanej tak bych potřeboval zjistit jak to poznám? na 405 jsme měli lvíčka a takový zdvojený T, díky.

Odesláno

Tak aktuálně dneska jedu na vejlet a koho nepotkám, zoufalýho klučinu se startovacíma kabelama v ruce a opodál co... no ford.... :D Prej že se mu seknul ukazatel paliva, tak mu došel benzín, načež došel několik km s kanystrem a zpět, následně to tam nalil, snažil se nastortovat a stejně nic + vybil baterku. Tak sme chvilku jeli přes kabely, ale ford nic... Čiliž odtah :D \"Fordem tam, vlakem zpět\" platilo bezezbytku :D

Odesláno

Jirko mě ta SMS od tebe dorazila dneska kolem šestý hodiny, mám nějakej porouchanej telefon. Takže aby sis nemyslel že jsem se na tebe vyprdl:(

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

doufám že příště uvidím víc 106 na srazu

Je to škoda... čekal jsem, že tam budem minimálně 4 auta:( Njn, snad příště...

Odesláno

Dobrý nápad:super Alespoň někdo rozšíří naše řady;) Jen nevím, na který peugeotí sraz zase dorazim... Chomutov asi nedopadne, takže nejspíš příští rok:nevim No každopádně, jestli bude Šebetov 2010, tak nebudu chybět:mrk

Odesláno

zdrawim nebudete tomu veřit ale dneska cestou z jihlavy domu jsem potkal na křižovatce 106ku novejší model nevim jestli to bylo gti nebo co to vubec bylo ale to podstatny je če za sebou melo karavan velkou jak kravu bylo to dost směšný mali autičko a karavan velkej jak krava!!:D:D:D:Dškoda ze jsem to nevyfotil aby jste se pobavili nezpomel jsem si na fotak byl jsem vysmatej jak lečo z toho!!!:Da myslim ze byl z prahy mel pražskou spz!!!škoda ze neni fotka!!

Odesláno

jj neco takovýdle ho akorat ze to byla 106ka;)a chudak 106ka jestli jela pozadu takhle z kopce nekde\'\':D:D:D a divim se ze to vubec 106ka utahne a ubrzdi!!!:myslim

Odesláno

Tak není důvod proč by to gti neutáhlo :) nicméně to má max. výkon při 6,6k ot./min. a tak je to autíčko na tahání čehokoliv vyloženě jak \"dělaný\" :D :D

No a aktuálně sem někdy předevčírem oficiálně začal slavit narozeniny a skončil teď :D

6616_1157701313561_1558610982_386170_3187135_n.jpg

6616_1157701073555_1558610982_386164_3908086_n.jpg

6616_1157701713571_1558610982_386180_6511479_n.jpg

... vypečený dárky :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...