Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Tak. A teď se hezky přiznejte, proč nikdo nedorazil na Šebetov!!!:bacha Jsme tam byli s Keitynkou jediný 106ý. Takhle by to teda nešlo....kdopak říkal, že přijede....??? Co Lentilko, Kubo a další???

já jsem nakonec musel pracovat a byl jsem v Č. Lípě a dělal pěnovou párty...Na fotce jsem v suchu:)

post-0-14109608451918_thumb.jpg

Odesláno

No zapať bůh na tu varnu pervitinu nepřišli.:D:D Ale měli jsme co den to svatba takže jsem si prostě nemohl vzít volno, pořád v práci ani na forum jsem se nedostal.:D Jinak na mimoň mi vychází víkend volna, takže tam pojedu i kdybych měl na kole:)

Odesláno
Původně zaslal: Ladis8

Já bohužeel mimoň taky vynechám ptž sem na táboře... navíc to vstupný už je moc :( taakže chomutov :)

600 za plné auto se ti zdá moc a 1200 za osobu ne?:myslim

[upravil dne 21.7.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Mno já mám tehle víkend volno:) takže tě tu rád uvidím:)

Super:super Se ještě ozvu, kdy pojedu. Mám to kousek, sem tam každou chvíli, tak se aspoň srazíme;)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

No zapať bůh na tu varnu pervitinu nepřišli.:D:D Ale měli jsme co den to svatba takže jsem si prostě nemohl vzít volno, pořád v práci ani na forum jsem se nedostal.:D Jinak na mimoň mi vychází víkend volna, takže tam pojedu i kdybych měl na kole:)

Si to stihl uklidit, jo? To musela být docela makačka.... :D :D

No jo, svatbou se to dobře zamaskovalo, že? :cool:

Tak paráda, aspoň to \"zdravý jádro\" by tam mohlo dorazit. ;)

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: Ladis8

Já bohužeel mimoň taky vynechám ptž sem na táboře... navíc to vstupný už je moc :( taakže chomutov :)

600 za plné auto se ti zdá moc a 1200 za osobu ne?:myslim

[upravil dne 21.7.2009 jiri106xs]

Třeba mě se to zdá dost. Musíš počítat s tim, že né každej bydlí blízko. Já to tam mám 150km. x2 = 300 a máme to nějakejch krásnejch 1200kč a to bych tam jen dojel a zaplatil vstup :D

Odesláno

Neříkám, každej to blízko nemá... Já to mám 150km taky, ale třeba Chomutov je pro mě jednou tak daleko a za jednou takové vstupné...

Navíc nemusíš jet sám a když budete v autě 3-4, tak to výjde o moc levněji;)

[upravil dne 22.7.2009 jiri106xs]

Odesláno

Chomutov má jednou takový vstupný? Teda jako neslyšel sem o srazu v Chomtumově prakticky nikdy a jestli má dvojnásobek vstupnýho než všude profláklá Mimoň, tak si myslim že tam budou organizátoři sami :D :D

Jinak teda ve 4 lidech bych tam nejel, to by mi už škrtaly zadní kola o podběhy :) Nicméně teda nevim kolik stojí pronájem toho letiště na ty 2-3 dny, ale pakliže by tam dojelo stejně aut jako když sem tam byl já (11000), tak se to snad musí vyplatit (+ x peněz od stánkařů, atd.), čiliž to zdražování moc nechápu (když neberu v potaz rejžování a co největší zisk)...

Odesláno

To kujon: v chomutově bude podzimní peugeot sraz :) Já bych asi i do tý mimoně jel ale jak už sem řekl sem na táboře a nemůžu odjet a nechat tam děcka aby se o sebe starali sami :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...