Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja nic nesliboval,nastesti..;)

tak vaha Puga je tesne po 900kg s tim,ze v nadrzi byla plna rezerva..lizatko samozrejme uz neni:bojim

takze jsem jel do Renaultu,poptal se po lagunackym a odpol si tam pro nej nejspis zajedu..chtel jsem bez der,ale ma jen s nima,tudiz mam ted dilema...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

V pohodě, spíš máme na mysli ty, co říkali, že pojedou. ;) Jsme vyhlíželi, vyhlíželi....a nic....:(

Taky mě to doost překvapilo jen 2x106...koukejte se polepšit na Chomutově. ;)

Odesláno

Já možná do Chomutova pojedu :) ale nechci nic slibovat.

s1600: To si byl přímo v origo renaultu jakože autosalonu? Takže lízo nový? Kolik za něj chtěli? :myslim

Odesláno

taaak,prave jsem prijel z vrakace,zatim jsem lagunacky nekoupil,jednam pres zpravy o saxacky..

jedu si,pohodicka,najednou to zacalo hrozne rvat...pri razeni strasny rany od vejfuku,praskani..proste jak nevypalenej benzin bouchal ve vyfuku..rikam si,mazec,konecne to ma zvuk...pak me napadlo-prasklej vejfuk..takze jsme zastavil,koukam a spoj mezi stredovym a koncovym tlumicem na sracku...zitra to jede na opravu..s tim se konecnene udelaji i silenbloky na predni naprave..

Odesláno

Tak to máme ten samej problém :)

Jinak teda obyvkle sem na srazech byl se 106 sám, takže když jste na šeb byli 2, tak to je docela úspěch :) Jinak teda já sem nedorazil, neb se mi do toho nahromadila kupa dalších akcí a navíc sem ani nestihnul termín příhlášek.. tak jindy :)

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: KeiTynka

V pohodě, spíš máme na mysli ty, co říkali, že pojedou. ;) Jsme vyhlíželi, vyhlíželi....a nic....:(

Taky mě to doost překvapilo jen 2x106...koukejte se polepšit na Chomutově. ;)

A u 206tek to samé :(

Odesláno

Dobrá, dobrá teda. ;)

Tak dáme sraz na Mimoni.... Podle prvních informací jsme min. 4. To je slušnej základ, ne? :D

to alesek: zase nějaká zásahovka? :D

Odesláno

On už nám neodepíše... ho zbalili...napište někdo adminovi, ať mu zruší profil, stejně to má minimálně na deset do chládku:D:D:D

[upravil dne 20.7.2009 jiri106xs]

Guest tencomastosest
Odesláno

ja se v mimoni take ukazu ale nebudu sam jedu asi s klubem co tady mame www.hd-tuning.cz

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...