Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v technicaku mam 1025 kg, to je se vsema naplnema a s plnou nadrzi? No mam klimu a jinak nwm co by bylo jeste tezky, jinak jeste zesak a subac. Origo pasy s navyjaky pryc, volant jiny. Sedacky zadni mam a i rezervu.

Odesláno

Tak aktuálně jsem se byla předevčírem podívat na sídlo anglické královny a hle, co jsem našla v \"carparku\" Buckinghamského paláce.... :)

Btw. na Šebetov jedu. :)

[upravil dne 10.7.2009 KeiTynka]

post-0-14109608178564_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

tak tet máš halvně klídek že máš všecko ok....:super koukám že všicí lejete plnou....já jezdím na Liqui Moly Synthoil Race Tech GT1 10W-60

ty jo nemám vrže mi něco ze předu a nemožu přijít na to co to je:( ted mi to začlo ještě aj pískat:D

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: luky106rolandgaros

tak tet máš halvně klídek že máš všecko ok....:super koukám že všicí lejete plnou....já jezdím na Liqui Moly Synthoil Race Tech GT1 10W-60

ty jo nemám vrže mi něco ze předu a nemožu přijít na to co to je:( ted mi to začlo ještě aj pískat:D

tak to jsou už zajímave zvuky?:D e eště ze předu.. a to dělá jen v určitou chvíly nebo pořát?
Odesláno

dělá to občas

když stoupnu na spojku nebo když trošku šlápnu na plyn, nebo uberu...

no a občas to vrže i samo, tak musím přidat nebo ubrat

[upravil dne 11.7.2009 Lentilka]

[upravil dne 11.7.2009 Lentilka]

Odesláno

no musí se schodit převodovka ale není to najhorší práce vypustit olej vysunout poloosy vyndat baterku držák spojkové lanko silemblok na prevodovce pod aku....a je to tak na pul dne lepe dělat ve 2 a to se rovnou dělá i spojka z přítlačákem...abys to nedělal 2x po sobě...

Odesláno

hošani, jak je na tom rameno starýho modelu a novýho modelu, jsou stejný, nejsou stejný, poraďte, abych věděl, co můžu koupit pro starou 1.1l, která potřebuje levý rameno, potřebuju vědět, jeslti jsou stejný s novým modelem a tudíž jestli se musím, nebo nemusím omezovat na starší typ.. díky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...