Ladis8 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Nj to věřim... obzvlášť tobě s S16 Taak já se v tom zejtra zkusim pohrabat schválně jesi se k něčemu dopracuju
s1600 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 zkus svicky vycistil,kontakty..lambda..uvidis..doufej,ze to ale lambda neude..cena neni nijak prizniva.. jel jsem na zkousku,Praha-Kladno-nejakych 80kom tam a zpet-400KC..a to jsem se ani neprojel..je to spatny..ceny bezinu jdou nahoru..
Ladis8 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Sem někde četl, že tam kdyžtak stačí nějaká normální univerzál ne?? sem koukal a u autokelly cena kolem litříku...
alien Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 jojo, neco kolem tisicovky, ale kdyz chces treba boshku, tak je to treba taky 3500...
luky106rolandgaros Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 skusil bych taky vyčistit škrtící klapku nabo jestli je to jedno bod tak ten sistem bejvá hodně zanesenej olejem od prepadu na viko ventilu...nejlepší je čistič brzt ve spreji skusil bych kabely od sviček a ty svice to by mohlo dělat to cukání a ta lambda jen snižuje co2 a o maličko zvíší spotřebu když je lamda ko tak je jen vysoké co2 ale auto jede
alien Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 system bejva u jednobodu zaprasenej jak ten dobytek, vycistit si myslel presneji co, ja to mel onehda rozdelany, vypuliroval sem normalne technicakem ten plast ale do klapky sem se neodvazil hmatat, mam problem ze mi to spatne spaluje, v patek mi prijde novej rozdelovac, novy svicky a nejspis i kabely, tak uvidim, ale sem z toho celkem na vetvi...
luky106rolandgaros Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 a u rozdělovače už nešel seštelovat předstich ža davaš novej? a taky bych seřídil ventili... no pravě do te klapky musíš sahnout když je hodně zanesená tak se nedovíra a taky je tam automatickej sitič a ten muže bejt taky zašpiněnej nevím přesně co máš za tip toho vstřikování...
alien Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 rozdelovac davam novej, protoze jsme po pul roce rozhybali s klukama auto (v garazi, opravy viz. podpis), jezdim, jezdim, zjistuju ze to zere jak svina, plus docela kouri, tak sem sel hned po elektrice, a v rozdelovaci nebyl uhlik, rozdelovac vypada nepekne, takze sem obednal novej, stejne tak svicky, protoze to nespalovalo vubec pekne, takze byli cerny jak prase, tak taky dam zrovna novy, asi i novy kabely, aby bylo jisty, ze elektrika je OK, takze znova vyndat to sania filtr a vycistit kloudne kolem klapky, pripadne toho sitice, sem na sebe sam zvedavej, zitra bude zase chcat, abych se na to sel podivat, v garazi je plno... to je taky pocasi na ho*no...
alien Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 fotky motoru jsou na strance v podpisu, kdyz si se ptal na motor, co je to :-) nevim zdali ti to helfne, je noc, hledat zase nekde v tabulce jakej TU ten motor je se mi fakt ted nechce :-)
luky106rolandgaros Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 jo už to vydím sundej ten plast(sání) a ten vstřikovací sistem ten hliník bych celej vyčistil nejlepší by bylo ho sundat bude na par šroubech
alien Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 techničák to zmákne, já měl tak 4 dny zpátky shozený sání (viděl sem na klapku) a čistil sem to od toho oleje od toho výdechu z motoru, bylo to černý... doufám že novej rozdělovač, svíčky, kabely a vyčištění pomůže (celej system myslis klapku a potom je rozčtverení k válcům ? :-))
KeiTynka Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak jsem si aktuálně včera přivezla mazlika od pana klempíře. Ale zrovna nadšená nejsem... Předek sice srovnanej, kapota slícovaná, ale nosník má prej \"bebí\". Zespoda zlomenej či co... Normálnímu provozu to prej nevadí, ale časem by to chtělo... Nevíte za kolik by se dal sehnat?
jiri106xs Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Spodní příčka 800,- a čelo cca 1300,- Asi by to šlo sehnat i levněji... Chudinka Dráče:(
alien Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Keity: normalnimu provozu to nevadi, pohledej na netu, nebo by to slo mozna vyvařit, nebo nevím, ale zkusil bych určitě najít jetej :-)
KeiTynka Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Nejdřív to asi zkusím hodit k někomu na zvedák, aby se podíval, co je všechno potřeba a podle toho se bude nakupovat. Pak asi zkusím nějakej vrakáč, tam bych to mohla sehnat, kdyby tam bylo něco trefenýho na zadek... jenže stejně, kdo mi zaručí, že s ním taky něco nebude.....
jiri106xs Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Na příčce to bude celkem dobře vidět, jestli je třeba bouchlá...Hlavně aby nebyla nějaká napůl shnilá a bude to ok.
kujon106 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tak to je mi líto Keity Ale zase to bude ok
KeiTynka Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 No jo no, co se dá dělat... Do Šebetova to dohromady nedám, ale hned ten týden potom, pojedu na \"nákup\" a bude.... A jestli tam pak najdou ještě něco, tak to už mě asi odvezou.
alien Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 auto je pokladnička :-) když se o to člověk zajímá a stará, to samé počítač, když seš fanda, není co rešit...
Recommended Posts