milkom Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Zdravim vas. Mozno niekto z vas mal podobny problem a vie mi poradit. Ked odomknem auto, odmknu sa mi len vodicove a spolujazdcove dvere, kufor zostane zamknuty (mam 3dverak). Ak otvorim najskor vodicove dvere, pocujem ako nieco tukne a zamknu sa spolujazdcove dvere. Ak otvorim najskor spolujazdcove dvere, tak vodicove sa nezamknu a dokonca sa odomkne aj kufor. Ak stlacim gombik odomykania na dialkovom ovladaci 2x, tak sa mi odomknu vsetky 3 dvere. Ale hned ako otvorim vodicove, tak sa mi zamknu spolujazdcove aj kufor. Dakujem za kazdu radu. Citovat
Eťa Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Když jsem byl se svojim autem v servisu tak se o tom tam bavil jeden zákazník s technikem.Ten mu vysvětloval, že je to v naprogramování. Musíte si to nechat přeprogramovat. Citovat
virnik Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 njskor vadny kontak ak sa ti to zamika počasjazdy aj odomika ako sa tomu chce tak to bude vada v kontaktoch alebo inštalaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.