Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem se konečně po delší přestávce (nebyl čas kvuli práci) vrhnul na nejnutnější opravy a nějaký ty malý upravičky:mrk..

Zatim jsem zustal u rozebírání, ale čeká mě toho dost:myslim

Jen takovej předběžnej seznam, toho co mě čeká:

oprava kol+nový papuče

2 silentbloky na nápravě

zdvihátka

přední světla

výfuk

oprava a menší uprava př. nárazníku

asi destičky

a nakonec klasika-olej a filtry

....

Hmm pěknej seznámek:myslim..jsem zvědavej kdo to za mě bude všechno dělat :D:D

Takhle nevině to začalo::D

Odesláno

hm,to mas stejnej problem jako ja, taky mi to zacina, ja mel kontakt na jednoho typka,kterej by ti novy prekryti udelal,ale uz nevim od koho sem to mel, od malefroga myslim,ale nejsem si jist,kazdopadne tyhle prasklinky nezabrousis? jinak co hodlas s prednim naraznikem. nemas na vic jednu tuhle origo mlhovku,treba rozbitou i?

Odesláno

Stejnak to asi dopadne, že světla koupim nový, uvidim...

No na nárazníku mám v plánu zatim jenom zahladit prolis na SPZ a tu dát dolů, no a pak něco možná vymyslet s těma mřížkama, ale tahokov se mi místo nich moc dávat nechce:myslim

Odesláno

no ja asi dam zpet origo...... stejne ty svetla k tomu pasnou uplne nejlepe! jinak jen o kolecka se starej,jsou paradni! jinak s tim dolikem pro spz mas pravdu,uz me tohle to same taky napadlo a kdzy se da znacka dolu,bude to vypadal luxusne!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se pokukuju po novejch světlech, ty stary jsem zkousel lestit a je to marny:bojim..

Zatim vyhrávaj tyhle:

Co na ně říkáte? má s nima někdo zkušenosti?:myslim

Uvítám kdyžtak i nějaký jiný návrhy:papa

Odesláno

hele tyhle mam presne ja, akorat chromovany a zacinam mit stejne problem jako ty,ale jinak i tak to sou podle me nejhezci AE,pac jsou obyc a nepuseobej tak nejak kycovite,ale to je jen muj nazor..

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

souhlas s onim... dej tam origo... tohle je děs...

No vidis to, mě se zase nelíběj origo světla, tady je aspon videt ze kazdej mame trosku jinej vkus, kazdymu se holt libi neco jinyho..:D:D

[upravil dne 8/2/10 Kuba 306 S16]

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

jsem na tebe zvědavý jak se s tím popereš. Jinak máš fajnou garáž se zvedákem to by se mi moc líbilo.

Ted se stim jdu akorat prát:D:D mám tejden volno, tak musim zamakat:D..jo jo zvedák je dobrá věc, je to sice samo domo, ale kdyz ho pouzivam jen nekdy, tak to bohate staci:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...