Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

Ono za chvili zjistis ze origo stav je nejhezci :D Protoze ted sundas zrcatka.. zacne tam bit do oka dalsi vec .. tak ji sundas a tim zacne bit do oka dalsi a razem mas originalni stav :P

Odesláno

taktak, origo jsou super,jinak ty predni svetla nevypadaj tak zle k tvmu. mas to jinak moc pekny, fakt jo. vsimnul jsem si,ale jak ti hezky kufrovy vrata peken sedej ke svetlum,ja to mam taky predelany a mam tam trosku vetsi mezeru. jinak jak sedej ty AE v blatnicich?

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Ono za chvili zjistis ze origo stav je nejhezci :D Protoze ted sundas zrcatka.. zacne tam bit do oka dalsi vec .. tak ji sundas a tim zacne bit do oka dalsi a razem mas originalni stav :P

jj,mas pravdu, prave u me probiha predelavani na oriho stav... naprosta pravda. mam tak svetla z novyho,a uz ve me hloda zase dat ze staryho..... bude se zase laborovat,uz to vidim, a to sem si rikal,ze to je posledni vec.

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

No předek nechám takhle jak je určitě, ten už se měnit nebude:D..Ted jste mě teda nahlodali na ty zrcátka( jedno mám doma sice bez sklíčka,to ničemu nevadí) tak ho tam zkusim a uvidim jak se mi to bude líbit...No a plány do budoucna, možná vyhodit to zadní křídlo a dát origo stříšku:myslim..ale to si nechám třeba zas na příští rok:D:D..Jinak se už nic měnit nebude:bojim

Odesláno
Původně zaslal: oni

taktak, origo jsou super,jinak ty predni svetla nevypadaj tak zle k tvmu. mas to jinak moc pekny, fakt jo. vsimnul jsem si,ale jak ti hezky kufrovy vrata peken sedej ke svetlum,ja to mam taky predelany a mam tam trosku vetsi mezeru. jinak jak sedej ty AE v blatnicich?

Jo, zadni světla seděj parádně..No a k těm předním, levý sedí krásně, a pravý asi tak o 3mm přečuhuje přes kapotu a tím pádem je taková mezera i u blatníku, tak ho asi dneska zkusim vyndat a pokud pujdou, tak malinko přihnout držáky a třeba si to sedne:D

Odesláno

óóóóóóóóóóó

Už se to probralo ze zimního spánku:super

Re: ta fotka od Petra jak byla v inzerátu dokazuje že v zimě nejeto:D:D:D:D:D:D

Odesláno

A tady jedno fotos s SPZ..neni to nic moc,nejradši bych ji tam nedal, ale zas taková tragedie taky ne:D:D..jen by to chtělo nějaký to lízátko, pak už sice stěží zajedu na dvůr a do garáže, ale to se nějak podá:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...