Qcko Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Origo zrkadla su najvacsia vyhra, su krasne, preco to kazit Citovat
Ladis8 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 no máš to krásný Akorát teda s těma zrcátkama souhlasim a já za sebe bych asi i zahodil tu masku. Ale jinak fakt paráda Citovat
AKCZ Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Ono za chvili zjistis ze origo stav je nejhezci Protoze ted sundas zrcatka.. zacne tam bit do oka dalsi vec .. tak ji sundas a tim zacne bit do oka dalsi a razem mas originalni stav Citovat
oni Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 taktak, origo jsou super,jinak ty predni svetla nevypadaj tak zle k tvmu. mas to jinak moc pekny, fakt jo. vsimnul jsem si,ale jak ti hezky kufrovy vrata peken sedej ke svetlum,ja to mam taky predelany a mam tam trosku vetsi mezeru. jinak jak sedej ty AE v blatnicich? Citovat
oni Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: AKCZ Ono za chvili zjistis ze origo stav je nejhezci Protoze ted sundas zrcatka.. zacne tam bit do oka dalsi vec .. tak ji sundas a tim zacne bit do oka dalsi a razem mas originalni stav jj,mas pravdu, prave u me probiha predelavani na oriho stav... naprosta pravda. mam tak svetla z novyho,a uz ve me hloda zase dat ze staryho..... bude se zase laborovat,uz to vidim, a to sem si rikal,ze to je posledni vec. Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: AKCZ Ono za chvili zjistis ze origo stav je nejhezci Protoze ted sundas zrcatka.. zacne tam bit do oka dalsi vec .. tak ji sundas a tim zacne bit do oka dalsi a razem mas originalni stav No předek nechám takhle jak je určitě, ten už se měnit nebude:D..Ted jste mě teda nahlodali na ty zrcátka( jedno mám doma sice bez sklíčka,to ničemu nevadí) tak ho tam zkusim a uvidim jak se mi to bude líbit...No a plány do budoucna, možná vyhodit to zadní křídlo a dát origo stříšku:myslim..ale to si nechám třeba zas na příští rok:D:D..Jinak se už nic měnit nebude:bojim Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: oni taktak, origo jsou super,jinak ty predni svetla nevypadaj tak zle k tvmu. mas to jinak moc pekny, fakt jo. vsimnul jsem si,ale jak ti hezky kufrovy vrata peken sedej ke svetlum,ja to mam taky predelany a mam tam trosku vetsi mezeru. jinak jak sedej ty AE v blatnicich? Jo, zadni světla seděj parádně..No a k těm předním, levý sedí krásně, a pravý asi tak o 3mm přečuhuje přes kapotu a tím pádem je taková mezera i u blatníku, tak ho asi dneska zkusim vyndat a pokud pujdou, tak malinko přihnout držáky a třeba si to sedne:D Citovat
309GT Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 óóóóóóóóóóó Už se to probralo ze zimního spánku:super Re: ta fotka od Petra jak byla v inzerátu dokazuje že v zimě nejeto:D:D:D:D:D:D Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 jojo, to máš pravdu:D:Dnevim, ale stim mohl maximálně kousek popojiždět, se podivej na ty gumy:D:D Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 A tady jedno fotos s SPZ..neni to nic moc,nejradši bych ji tam nedal, ale zas taková tragedie taky ne:D:D..jen by to chtělo nějaký to lízátko, pak už sice stěží zajedu na dvůr a do garáže, ale to se nějak podá:D Citovat
jack 306 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 přesně tak to chci s tou SPZ udělat taky a vidím že to bude vypadat dobře Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 jo jo, můžu to jen doporučit, vypadá to parádně..:DTeda aspon mě se to líbí:D Citovat
jack 306 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Jo jak si to tam připevnil jenom vrutama? Citovat
309GT Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 SPZ (RZ) určitě Ale ten výlisek co je původně značka musíš zavařit,nebo zalaminovat nebo zakitovat a nalakovat;) Citovat
jack 306 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 jo to je jasné. právě že se začínam shánět po nárazniku co ma Kuba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.