Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

To je každopadně kvuli tem 8 ventilum navic:D, ale to sani na to ma taky vliv jak pise Kubik..To sani je jakoby dvoucestny..v malejch otackach to jede na to delsi sání,to jsou otevreny 4 komory a v tech asi 5tis se pomoci takovejch podtakovej ventilu otevre to kratsi sani a jede to na 8 komor:super

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

souhlasim jako ja abych pravdu rekl tak celkem bez problemu jsem dal octavii 1.8 T

:D:D:D a já si s mojí 1,6kou dávám Fabie RSa... :D:D:D

Odesláno

Se nam tady rozvinula docela diskuze a malem bych zapomel na svoje:D

Vcera jsem musel dobit baterku(z toho vecnyho zkouseni svetel a takovejch kravin byla uplne vycucana):D..

A od výměny zdvihatek a oleje jsem to konecne na delsi dobu nastartoval...To je zvoucek, kdyz uz tam konecne nic necinka:mrk:D:D

Odesláno

No pracny, docela jo.. Ja to mel za odpoledne..To mas schodit vika, rozvodak vyndat vacky..a nepocitam odpojovani hadicek a takovy kravinky:D

Jo olej jsem daval,ted presne nevim to oznaceni, ale Castrol a 10W40

Odesláno

Kurna chlapi, poradte mi z vyberem gum...Uz tady asi 14 dní vysedavam u netu a hledam a porad nemuzu na nic prijit:myslim..Predem rikam ze takovy to praseni v zatackach a zavodeni uz me nejak opousti..Chovani za mokra taky moc neresim, protoze to moc nejezdim a kdyz me nekde prekvapi dest, tak si davam majzla..Auto použivam i na deni jezdeni, tak bych chtel aby neco vydrzely.. Jo a byly by to 205/40 R17:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...