Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

no felicie 1.6,tak cerpadlo dava 6 baru jako prd, proto me to udivilo.... meli jsem problem s tlakem,tlak byl okolo 2,5 a to pro jizdi bylo hodne malo,auto porad cukalo.

Odesláno

covece tak to slysim prvne:myslim..ale mozny je vsechno:D

Ale ze by zrovna felicie byla v necem lepsi nez peugeot, to se mi nechce libit:bacha:bacha:D:D

[upravil dne 11/3/10 Kuba 306 S16]

Odesláno

no myslim že nejsem zas tak špatnej závodník, navíc tacesta byla celkem rovná;) jen byla rozkopaná a ta dira se dala objet přes autobus zastávku a ja to nevedel... ale jelo mu to jak splašený...

no a když upravíš 1,6 na feldě proč by mi to nemohlo ujet? tatovi fáčko co měl na hobbycross litalo bez problemu přes 180:roker

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

souhlasim jako ja abych pravdu rekl tak celkem bez problemu jsem dal octavii 1.8 T

tak to byl špatnej članek mezi volantem a sedadlem u te oktávky ne? teda pokud to nebylo na 400m to bych i celkem pochopil...

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

já se jednou honil s feldou a když měla výhodu domácího prostředí tak mi ujela skoro:D jsem nechápal:D

Taky jsem měl jednou v 2.2i co dělat s Fabií 1.4MPI... Nečekal jsem, že bude zrychlovat a on měl motor v otáčkách, tak to chvíli trvalo, než jsem podřadil a dostal motor nad 4000ot.

Odesláno

proměnlivou delku sání?

ty jo nevím jak vám to jede ale ty motory 1,8T jak se rozjedou tak jedou jak splašený...

jo a je nějakej rozdil mezi 1,8T a 1,8T 20V si dycky nejsem jistej jestli se tam daval jeden motor nebo jeden čtyřhrnek a druhej pěti...:myslim

[upravil dne 11.3.2010 Lentilka]

Odesláno

tak je 1.8 T 20V a pak je 20V a to nevim ted jestli je 1.8 ale myslim ze to je 2.0 a to je 5 valec doufam mno ta promenliva delka znamena ze do 5 000 ot to jede hodne hezky ale pak sepnou podtlaky ktery ovladaji klapky v sani a jede to jeste mnohem lip az do nejakej 7200ot doufam ze jsem to vysvetlil spravne :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...