Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zborda

Dobrý den, nevíte prosím kde najdu označení odstínu laku na Peugeot 3O7 1.6Hdi (r.v.05-nový model) Díky moc:papa

ked otvoris vodicove dvere tam je stitok na nom mas cislo farby ja mam ETS

post-0-14109605856709_thumb.jpg

Odesláno

Jenom malý dotaz k tomuto. Já mám ten odstín jiný, teď to nevím, ale to není důležité. Chci se zeptat, jestli existuje nějaká tabulka, nebo tak něco, z které vyčtu, jaký odstín to je u jiných výrobců laků. Pokud půjdu do obchodu, tak aby se dala koupit. S touhle značkou jsem v žádném obchodě nepochodil. Jen v servise Peugeot. Tam jo. Díky

Odesláno

To by mě právě taky zajímalo.Jestli budu chtít namíchat sprej,tak jestli mi ho namíchjí kdekoliv.A ještě by mě zajímalo jestli ten odstín nebude trochu jiný,když se pouřívaly acetonové barvy a ted už jsou zakázané,tak nevím jestli je ještě někdo namíchá:myslim

Odesláno

No však. Dal jsem jim v obchodě ten kód, a hleděli na mě jak vyorané myši. Z toho prý nic nepoznají. Prý jedině podle šablon porovnat s lakem, no ale to je vlastně jen tak od oka.

Odesláno

Ke kodu barvy je je ještě název , anglický a fr. Lakovnám stačí vetšinou kod, dle toho míchají. Jsou barvy , které mají víc pododstínů, to už záleží na míchači jak si poradí.

Výrobci aut dodávají firmám co dělají základy pro laky, parametry odstínu barev - DuPont atd.

V OBI podle mě to nikdo nenamíchá.

Nejhůř se stříká černá, u červené Lucifer je psáno nejlépe stříkat celé auto. V červené základní KBPO rouge Valelunga je olovo, nejhorší na odstín atd.

Odesláno

ak v predajniach maju vzorkovnik od PSA ziaden problem a aj keby nemali myslim si ze obchodnik ktory nepredava farby tyzden vie o co ide lebo kazda znacka auta ma svoje oznacenie farieb a odtienov napr: tuto moju farbu (presny odtien) nenasiel vo vzorkovniku od Peugeot ale v PSA ???!!!! myslim ze sa jednalo o znacku LECHLER az na detail ze v tom case ked som sa zaujimal o farbu lebo mam skrabnuty predny naraznik 22 mesiacom nemal nan recepturu zevraj to je novy lak (vzorkovnik mal ale recepturu nie - nerozumiem)

Odesláno

Takže jsem v Ostravě byl všude kde se dalo,kde míchají barvy a nic,nikde mi to nenamíchají:( .Prosím jestli někdo kde v Ostravě a okolí by to namíchali,písněte.Díky

Odesláno

Záleží kolik toho chceš, u Peugeota Ti dodají přesně na Tvé auto buď stylo (tužku) je to jak lak na nehty, štěteček, 1x nebo 2x lahvička podle laku. cca 200 kč. A nebo spray tuším 300 ml, cca 350 kč. Na menší sekance je lepší stylo.

Pokud toho chceš víc , tak si to nechej někde olakovat, bude to lacinější.

Odesláno

Kazdy slusny obchod s aiutolaky najde ve vzorniku kod barvy (pokud ma na Peugeoty) a pak na aute dle vzorniku doladi pododstin

Namichat barvu podle kodu delaj jen blazni :-) musi se doladit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...