Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

DYNAMAT

Recommended Posts

Odesláno

To je ale náhodička... dneska jsem se o tomhle produktu dočetl v časopise a teď vidím tvůj příspěvek ve foru. No je vidět, že jsem tu dlouho nebyl a je tu zase pár novinek. Ale nevím jestli bych si kvuli tlumení nechal rozebrat skoro celé auto. :-(

[Editován dne 13/6/Sun, 13 Jun 2004 20:17:41 +0000Sun, 13 Jun 2004 20:17:41 +0000 white]

Odesláno

Tak pánové, Tappajopmat už sám o sobě je alternativní řešení. Používá se prý pod plovoucí podlahy. Každopádně je pěkne na hovno! Už mi podruhé spadl a opatlal zevnitř okno!!! :mad: :mad: Doporučuju připlatit a koupit nějaký kvalitnější materiál, určený přesně pro účely tlumení auta a ne takovou levnou náhražku, která je ve finále na prd!

Odesláno

Aha, díky za info. Tak pod podlahy - to abych zaběhl někam do Bauhausu či podobného kšeftu. Nepředpokládám, že toho tam narvu tunu a nehodlám do toho vrazit víc než stojí celé auto. Spíš mi de o zatlumení těch různých klepání volných svazků, všechno podotahovat, poseřizovat a tak => něco jako Tappajomat bohatě postačí a konektory obalím páskem dutého vlákna (to už mám nachystané ve sklepě).

Odesláno

Tappajomat se prodává po 2m2. Ty 2m2 stojí 700,- a 2m2 s alu (je pevnější) stojí 900,-. Před nalepením tappajomatu to chce pořádně odmastit dveře, potom by měl bez problémů držet. Jeho hlavní výhodou je poměr cena/výkon a dá se super tvarovat.

Odesláno

Hmm jak na to koukam tak bych musel asi polepit cely auto.... :mad::mad::mad: Drnci mi vsechny dvere,hlavne 5ty a predni :mad: . Nu co se da delat,kdyz chci aby to poradne hralo, tak to budu muset to drnceni pretrpet nebo to polepim. :) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...