Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Qcko - interier Carbon/black edition, spokojny s motorom :)

Recommended Posts

Odesláno

no pekne:D

Späťáky sa do biela nechystáš dať?

A ešte sa opýtam, nevadí ti ten držiak ŠPZ pri otváraní kufrovích dverý? Myslím ako či vopcháš ruku na kľučku.

Odesláno

marko306: nie, nevadi, SPZ tam bola aj predtym, tato je rovnako hruba, len je trocha vyssia, tak paradne vyplnila priestor:super ... spataky chcem cierne, nepaci sa mi to vo farbe, vsetky plasty sa chystam riadne renovovat po vzore Džej, vyzeralo to super:super

Saber: a na tom kruhaci sa tak aj jazdi, su to blazni, tie stopy su tam uz hlbsie a sirsie:D:D

Fotomontaz taka o nicom, nechcelo sa mi s tym viac hrat, ale takto by mi to stacilo a bol by som velmi spokojny:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Toto je foto z davnych cias:D

Tak som sa zas trochu porplal s fotkou auta, takto nejak by som chcel aby vyzeralo jedneho krasneho dna:roker

[upravil dne 1/12/09 Qcko]

Este by som dal naraznik s faceliftovaneho modelu, ten by tam pekne pasoval :)

Odesláno

Tento naraznik bol na 306 podla mna najkrajsi, ten s okruhlymi hmlovkami sa mi uz nepaci:papa ... inak uz mi ho ponukal aj jeden znamy, sice v inej farbe, ale aj tak:cool:

Odesláno

Tak som si do auta nahodil darcek, vonia to tam pekne, vybalil som to hned na ostro a dal som ho do kufra, nehybe sa, nezavadza a z vonku to dobre vyzera:mrk

post-0-1410961175706_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pokracovanie coho :D ... ak myslis uprav interieru, tak s tymi zacnem zas na jar, kvoli teplu a teraz mam dost play s motorovym priestorom, tak ked skoncia skusky, zacne sa tu mozno nieco diat:mrk

Odesláno

Hej, je to krytka otvoru deliacej mreze:aut

praktik: no ja by som ani nechrnal, ale byt v tej kose v garazi sa mi moc nechce:nevim :D

...co mam nove su akurat zadne plynove vzpery na kufrovych dverach, teraz idu hore ako strela:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...