Qcko Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 No tak konecne dnes hotove brzdy:roker...Komplet odmontovane, obrusene, natrete zinkovym zakladom a pretrete lakom s antikoroznymi ucinkami odolnym voci vyssim teplotam + kotuce a platnicky ATE:mrk:mrk Citovat
dolly1010 Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Krásný, krásný Taky budu dělat nový brzdy A když to tu už někdo začal, tak se přidám i já. Mám auto 10měsíců Uděláno: Rozvody Zadní brzdy Kapaliny & filtry New plynové lanko New spojka Oprava blinkr. páčky (svakalo relátko) Špatná kostra na zadním světle Špatnej centrál v kufru (překroucenej drát) Stále svítilo brzdový světlo Přidání pylovýho fultru (homemade ) Výměna žáčoviček za diody ve spoileru Čeká mě: Oprava výfuku (prasklý mezi katalizátorem a prvním dílem) Brzdy = kotouče + destičky Ložisko na pravým zadním kole Tesnění hlavy :/ Palivový filtr Zdá se že mi na levým kole nefaká ručka Jak to má kozy, nebo kola, tak jsou s tím jenom problémy Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 No, tak som konecne nieco nafotil a hlavne zacinam byt spokojny s interierom:aut (teda este potahy, ale aj to bude:roker)... ...takze tu je par foteciek interieru:papa Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 A laktova opierka, po dlhom hladani a neuspechoch s originalom som nahodil tuto a som velmi spokojny:roker Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 A tu je auto v celej krase, voskoval som kapotu a je to ako zrkadlo:aut (zbytok sa mi nechcelo:mad: Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 A menil som predne pruziny, tak teraz mam riadny off road, je to skoro o 4 cm vyssie ako predtym:D:D Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 No a este jeden detail na stredovy panel a hadam uz staci:cool: Citovat
chuck11 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Qcko,máš to fakt parádně udělané.Mužu se tě zeptat na tu loketní opěrku co je to za typ a druh,vypadá že tam sedla dobře,jaká byla montáž a cena,kde si ji kupoval,dik moc za odpovědi.Zkoušel jsem všelijaké univerzální a buďto byl problém z montáží nebo nepasovala:( Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Po skoro roku hladania vhodnej opierky som zariskoval a kupil som najlacnejsiu uni opierku aku som nasiel za 390Kc, tuto --> opierka. . . tu dolnu cast som z nej vyhodil, do stredoveho panela som navrtal 4 diery, priskrutkoval take 2 L-profily co k tomu boli a opierku normal priskrutkoval k nim...sedi paradne, do 306 uplne idealne podla mna, da sa nastavit aj smerom hore dole, aj dopredu dozadu, tak som si ju \"vyladil\" podla svojich predstav, mam ju asi 2 mesiace, ale zatial velka spokojnost:super . . . keby nieco, mozem odfotit ako ju mam prichytenu, inak to nie je vidiet, zakryvaju to sedacky:mrk Citovat
chuck11 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 jj nafoť uchycení i jak je vevnitř velký ukládácí prostor:super Citovat
Meldik Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 ...ja mam tuto http://www.tuning-centrum.cz/product/16196-loketni-operka-black a vubec jsem ji nesrouboval.....zatlacil jsem ji a drzi jako pribita.... Citovat
chuck11 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: meldal ...ja mam tuto http://www.tuning-centrum.cz/product/16196-loketni-operka-black a vubec jsem ji nesrouboval.....zatlacil jsem ji a drzi jako pribita.... Mohl by jsi vložit fotky jak vypada v autě z ruzných uhlů i s tím vysunutým držákem nápoju a fotkou velikosti uložného prostoru.Diki moc:papa Citovat
Boulik Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: meldal ...ja mam tuto http://www.tuning-centrum.cz/product/16196-loketni-operka-black a vubec jsem ji nesrouboval.....zatlacil jsem ji a drzi jako pribita.... jj mam ji tez a pohodicka drzi a taky jsem ji ani nesrouboval to je zbytecny Citovat
chuck11 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Boulik---pokud by to meldalovy nevycházelo mohl bych poprosit o tvoje fotky:myslim Citovat
Qcko Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 No, to je presne ten isty system, ja som ju radsej priskrutkoval, bohvie co by to robilo pri naraze, tie 4 diery aj tak nie je vidiet a som spokojny:super Citovat
Meldik Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 ja to zkousel fotit, ale mobilem je to ted vecir problem.....fotky spatny Citovat
chuck11 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 pokud by ti vyšlo blejskount to za dne byl bych ti vděčen:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.