Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim minuly rok som kupil auto peugeot 306 1.9td vsetko slapalo ok akurat mi tiekla nafta z cerpadla z pod tesnenia to som vymenil ale robil som to prvy krat a tak som vybral veci ktore som vybrat ani nemusel a po zlozeni je citit trocha mensi vykon a asi o liter liter a pol vyssiu spotrebu, chcel by som vediet ako ho nadstavit hlavne ako nadstavit skrutku na mnozstvo paliva, potom ci nadstavnie dorazu sytica ovplyvnuje nadstavenie motora alebo len minimalne a ak hej ako nadstavit aj tu a este pri TD motoroch je tam nejaky podtlak(hladky diesel to nema a vedie tam nejaka hadicka z intercoolera) a tam je velka matica s ktorou sa da tiez nieco nadstavovat a co to ovplyvnuje? diky za vsetky rady

[upravil dne 5.4.2009 figusko]

Odesláno

Ta hadicka z intercoolera nieje podtlak, ale plniaci tlak turba, ide to do cerpadla a to v pripade ze uz motor je preplnany prida naftu(tzv. turbokorekcia)...Zajdi radsej k dobremu cerpadlarovi, na bosch sa ich najde dost, usetris si nervy, cas a peniaze co mu tam nechas sa ti vratia na spotrebe. Ozaj nema zmysel robit taketo nastavovacky doma.

Odesláno

Uff no ja mam lucas, takze kontakty na bosh cerpadlarov su mi jaksi na houby, ale skus tohto typka, nvm jak sa vola(mam ho ulozeneho ako diesel:)) ale robi v BA servis taxikarom co maju na tych diesloch nabehane tazke stotisice, a bolo mi povedane ze je naozaj macher na taketo veci. 0905616443

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...