Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A když vyměníš rádio tak jak budeš ovládat displej???????prostě do menu displeje a jeho nastavení(např:hodin atd. se už nedostaneš) a zapoměn na ovládání pod volantem pokud do toho nechceš nasypat spoustu peněz......

Odesláno

Cauko. Kup si fm transmitter a budes mat pokoj. Investicia od 20€ a vyššie. Urcite by som nemenil origo radio. Obmedzis funkcnost a ten vzhlad:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička

Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu?

Odesláno
Původně zaslal: r.kill

Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim

Tak jsem to našel:

http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597

[upravil dne 8.4.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim

Tak jsem to našel:

http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597

no myslím, že v autě ani cd changer nemám:myslim, auto je v základu, když koupím ten kábl na tu 3,5, zvládnu to sám vyměnit, neni někde návod, nebo musím k pežoutům???

Odesláno

Tak jsem to našel:

no myslím, že v autě ani cd changer nemám:myslim, auto je v základu, když koupím ten kábl na tu 3,5, zvládnu to sám vyměnit, neni někde návod, nebo musím k pežoutům???

K pažoutům budeš muset bo ti nepojede INPUT 1a to je právě ten 3,5 jack ..... není v rádiu povolen a tak se musí povolit. jinak výměnu zvládněš . Jen nacvakneš konektor a protáhneš do odkládací skřínky jack

[upravil dne 8-4-09 Přema]

Odesláno

Tak jsem to našel:

K pažoutům budeš muset bo ti nepojede INPUT 1a to je právě ten 3,5 jack ..... není v rádiu povolen a tak se musí povolit. jinak výměnu zvládněš . Jen nacvakneš konektor a protáhneš do odkládací skřínky jack

[upravil dne 8-4-09 Přema]

a to cvaknu zazadu do rádia?popřípadě jak ho vydělám?

asi to jsou blbý otázky, ale teprve se seznamuju s 407:roker

Odesláno

Teď jsem se dozvěděl,že když mám RT3 tak může bát problém:rollJinak rádio má dva otvory do kterých strčíš torx.Povolíš je a vytáhneš nic složitého...

Odesláno

Teď jsem se dozvěděl,že když mám RT3 tak může bát problém:rollJinak rádio má dva otvory do kterých strčíš torx.Povolíš je a vytáhneš nic složitého...

hloupá otázka, jak zjistím jestli mám RT3 nebo RT4:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...