jozef48 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Mam model 407 2004 a mam radio bez mp3, da sa vymeniť tento original za napr.Pioneer alebo ine? A nehovorim o displeji, teraz je to hruza des. Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 A když vyměníš rádio tak jak budeš ovládat displej???????prostě do menu displeje a jeho nastavení(např:hodin atd. se už nedostaneš) a zapoměn na ovládání pod volantem pokud do toho nechceš nasypat spoustu peněz...... Citovat
mora Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Nemusis menit radio.mam ten samy model a staci prehrat program za vyssi verzi. Citovat
janou Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Da sa prehrat soft na radii bez mp3 na radio s mp3? Aj ked to nie je radio s navigaciou?Ako? Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Pokud má rádio RD4 tak tam nic nepřehraje......jedině u RT3 tam to jde přehráním SW Citovat
blaza3 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ahoj, jedou pak MP3 u té RT3 i z měniče? Citovat
janou Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Som si myslel no i tak sa pýtam, pre zaujímavosť. Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: blaza3 Ahoj, jedou pak MP3 u té RT3 i z měniče? Jo tak to ti nepovím......:myslim:myslim Citovat
kajvet Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 přímo v CD měniči mp3 nejdou, jsou pouze přímo v RT3 (vlastním origo oboje) Citovat
King81 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Cauko. Kup si fm transmitter a budes mat pokoj. Investicia od 20€ a vyššie. Urcite by som nemenil origo radio. Obmedzis funkcnost a ten vzhlad:nevim Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Citovat
Guest r.kill Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Přema To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu? Citovat
Zipík Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Přema To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu? Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim Tak jsem to našel: http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597 [upravil dne 8.4.09 Zipík] Citovat
Guest r.kill Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Přema To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu? Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim Tak jsem to našel: http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597 [upravil dne 8.4.09 Zipík] no myslím, že v autě ani cd changer nemám:myslim, auto je v základu, když koupím ten kábl na tu 3,5, zvládnu to sám vyměnit, neni někde návod, nebo musím k pežoutům??? Citovat
Přema Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Přema To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu? Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim Tak jsem to našel: http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597 [upravil dne 8.4.09 Zipík] no myslím, že v autě ani cd changer nemám:myslim, auto je v základu, když koupím ten kábl na tu 3,5, zvládnu to sám vyměnit, neni někde návod, nebo musím k pežoutům??? K pažoutům budeš muset bo ti nepojede INPUT 1a to je právě ten 3,5 jack ..... není v rádiu povolen a tak se musí povolit. jinak výměnu zvládněš . Jen nacvakneš konektor a protáhneš do odkládací skřínky jack [upravil dne 8-4-09 Přema] Citovat
Guest r.kill Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Přema To radši 3,5 jack jako INPUT 1...já to tak mám a pohodička Ahoj, prosímtě, ten výstup na jack 3,5 sis udělal sám nebo v peugeotu? Kupoval ho v Conradu a strká se místo CD měniče.Někde tu je i odkaz ale nevím kde:nevim Tak jsem to našel: http://www.peugeot-club.com/topic/37256-mp3-usb-ipod-box-moje-zkusenosti/#505597 [upravil dne 8.4.09 Zipík] no myslím, že v autě ani cd changer nemám:myslim, auto je v základu, když koupím ten kábl na tu 3,5, zvládnu to sám vyměnit, neni někde návod, nebo musím k pežoutům??? K pažoutům budeš muset bo ti nepojede INPUT 1a to je právě ten 3,5 jack ..... není v rádiu povolen a tak se musí povolit. jinak výměnu zvládněš . Jen nacvakneš konektor a protáhneš do odkládací skřínky jack [upravil dne 8-4-09 Přema] a to cvaknu zazadu do rádia?popřípadě jak ho vydělám? asi to jsou blbý otázky, ale teprve se seznamuju s 407:roker Citovat
Zipík Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Teď jsem se dozvěděl,že když mám RT3 tak může bát problém:rollJinak rádio má dva otvory do kterých strčíš torx.Povolíš je a vytáhneš nic složitého... Citovat
Guest r.kill Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Zipík Teď jsem se dozvěděl,že když mám RT3 tak může bát problém:rollJinak rádio má dva otvory do kterých strčíš torx.Povolíš je a vytáhneš nic složitého... hloupá otázka, jak zjistím jestli mám RT3 nebo RT4:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.