Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen by me tak zajimalo,okolik by se mohl zvysit vykon pridanim nerezovych svodu,kit primeho sani a ostrych vacek?A jestli by se pak musela upravovat RJ?Nekdo rika ze jo,nekdo ze ne.

Odesláno

z anglickych webu-po uprave vyfukoveho traktu+svodu(vetsinou staci koncak a svody),sani(Air cold intake napr.od Simoty) a vacek(vyber podle vyuzivani auta,zavody nebo normalni uzivani) se da dosahnout vykonu kolem 140-145HP,pak je dobry remap,ktery tomu jeste pomuze a vysledek se u takovych zakladnich uprav pohybuje kolem 150HP..

samozrejme jde taky o to,ze motor by mel byt v poradku,protoze 16V preci jen sportovnejsi motor a pri najetych 180000km uz na tom nebude vykonove tak dobre,nebude takovy zaklad..

Odesláno

Ak neupravis ECU,tak z toho auta nic moc nedostanes...motor trochu ozije,zmenis priebeh vykonnovej krivky,ale zaklad je ECU.Ta vsetko riadi.

Ak si mal 133 na brzde,tak to ani nebolo moc tymi zvodmi...ja mam odbrzdenych 125a pol a iba zo simotou,ale vykon motora 130ps.To je skor tym,ze ho mas v dobrom stave.Kamos ma komplet cely vyfuk druhy,simotu a aj chip a ma len o 2 kone viac.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...