marekb26 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 tak sa frantik opet ozval a dokazal za on je pan pri jazde mi odisiel tachometer a pozeral som lanko na prevodovke tam je vsunute ale v pristrojovke som ho nepozeral lebo to neviem nejak rozobrat neviete jak to rozoberem? Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Pozri ešte či je v poriadku náhon v prevodovke. Po vytiahnutí lanka z náhonu sa dá do neho vsunúť skrutkovač a pootáčaním zistíš či sú v poriadku zuby na prevodoch. Máš starý model alebo nový? Citovat
marekb26 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 p405 1,9grd r.v.89 taky dedusko a vcera mal svoj den prehrieval sa potom drzal teplotu na 80 potom mu zas chybala voda v chladici smerovky sa j... uz ho mam akurat dost fakt ma to nebavy kazdy mesiac nieco opravovat Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Staré auto je ako mladá žena, vyžadujú neustálu pozornosť. Takže pri starom rozoberieš prístrojovku keď vymontuješ tri skrutky ktoré držia celý vrchný kryt. Nájdeš ich pod záslepkami vypínačov a vedľa hodín. Jeden je vľavo a dva vpravo. Potom len celé trochu k sebe a ide von. Samotné budíky sú chytené tromi skrutkami po okrajoch. V spodnej strany sú prístroje na kolíkoch. Citovat
marekb26 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 tak dik uvidim ci to cele nepolamem s mojou trpezlivostou ale dakujem a keby to nebolo lanko tak co? Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Môže to byť náhon, lanko alebo prevody priamo v tachometri. Ak bude chyba v tachometri tak si budeš musieť zohnať iný na diely. Teoreticky to môže byť ešte osadenie lanka v tachometri. Drží tam iba pomocou plastového krúžka. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 vyndej budíky a rozjeď se s autem.....plastový konec lanka v bovdenu se musí otáčet,ikdyž na něj zatlačíš rukou,tím vyloučíš jak lanovod,tak i převod v převodovce(plastový pastorek a plstové kolečko na vystupu poloos)..... Citovat
jogi15 Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 mne ties blbol a zistil som ze ten kolik co mob zasunuty do tachometra z tavho. lanka bol nalomeny a tak to robilo sarapatu vimenil som to a parada ....sice je tam us treti tachometer respektive pristrojovka....prvikram mi odislo teplomer druhy krat tankomer a pocitadlo kilometrov a teraz fakci chvalabohu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.