jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 tie tvoje nalepky som videl.neviem to su len take malicke a celkom sa mi pacia,len neviem nechcem urobit tuzing potom hodim foto ako vyzera auto,je oooooovela krajsie! 3 podvozok??? fuuu sikovny. Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 tie tvoje nalepky som videl.neviem to su len take malicke a celkom sa mi pacia,len neviem nechcem urobit tuzing potom hodim foto ako vyzera auto,je oooooovela krajsie! 3 podvozok??? fuuu sikovny. snížení přidá autu hodně na kráse;) napřed jsem měl jen přední pružiny 40. pak jsem koupil komplet pružiny 40/40 ale nebylo to ono tak jsem koupil komplet 60/40 i s tlumiči. když jsem to tam dal a projel tak jsem zjistil že to ve předu leží na dorazech tak to šlo ještě jednou ven na upravu:) [upravil dne 1.5.2009 čakom] Citovat
jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 fuu dost prace si si stym dal,na foto to nieje az tak vidno,ale keby som videl na zivo take znizenie tak to by bola ina kava!! ked si predstavim ze mas v predu -6cm znizeny naraznik fuu to musi byt sialene!! este velke elektrony!! proste co povedat!mas pekne auto!! Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 fuu dost prace si si stym dal,na foto to nieje az tak vidno,ale keby som videl na zivo take znizenie tak to by bola ina kava!! ked si predstavim ze mas v predu -6cm znizeny naraznik fuu to musi byt sialene!! este velke elektrony!! proste co povedat!mas pekne auto!! díky. to tvoje se začíná taky pěkně rísovat;) předek je ted myslím 9 cm od země když tam bylo lizo který sem urval tak to bylo 6 cm od země pokud si dobře pamatuju. Citovat
jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 extrem 6cm moja bude,pekna ale este si budem musiet pockat,vela penazi vsetko stoji,ale pomalicky urcite bude.neda sa vsetko naraz,potom si zozeniem do predu tiez to lizatko,uvidime ako dlho tak vydrzi Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 extrem 6cm moja bude,pekna ale este si budem musiet pockat,vela penazi vsetko stoji,ale pomalicky urcite bude.neda sa vsetko naraz,potom si zozeniem do predu tiez to lizatko,uvidime ako dlho tak vydrzi všechno nejde hned. svoje dělám už 2,5 roku;) Citovat
jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 je to dlhy cas,ale ked vies ze vysledok bude stat zato,tak je to oto lepsie. zajtra hodim foto ako vyzera auto potom chcem namalovat saharu cize do okola ventilator pri narazniku ako mas ty velmi sa mi to paci,iba by som dal cervenu farbu,len neviem ci to bude aspon trosku vidiet Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 tak prilozim nejake new foto co som slubil Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 3 [upravil dne 3/5/09 jarco623] Citovat
Y2K Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Hmm...nie je ten zadok az prilis nizko? Teda oproti tomu predku. Inak vyzera to samozrejme lepsie ako original. PS: By ma zaujimalo preco to moje kleslo tak malo [upravil dne 3.5.2009 Y2K] Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 6 predne koleso vyska plus nalepena nalepka weitec.podla mna sa tam hodi.nieje velka ani mala je taka akurat Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 ja som tiez pozral,ze zadok je nizsie ako predok ale pomeral som na prahoch mam take ciaru ao predu do zadu a predok je ti prilozim foto aby si vedel co myslim a cm to sedelo v zadu je 19cm a aj v predu je 19cm.mozno preto ze mas kupe?neviem ale vsetko som dobre poskladal ak myslis to [upravil dne 3/5/09 jarco623] Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 vdaka len mohly byt vacsie hmm skoda,mozno to ostane na zimu a na leto budu vacsie.uvidime ked zahulime ja som uz davnejsie pozeral tvoju pracu a dal si si dost roboty z tym autom,ale vysledok stal zato len tak dalej Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Jo, je to pěkně dole. Kleslo ti to vzadu taky hodně, aspoň nejsem sám. Mám to stejně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.