Qcko Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 No ja na aute sa zaoberam vzhadom hlavne momentalne (brzdy, tlmice, folie atd, vsak to poznas:D) a k tomu sa snazim docielit \"dokonaly\" technicky stav a pritom zachovat povodny vonkajsi vzhlad:aut Y2K: no firmu na vyfuk z nerezu, tak to kludne mozes hodit a zaujimala by isto aj cena, ked tak pozeram na svoj vyfuk, tak aspon zvody a katalizator by sa z nerezu hodili:mrk Citovat
Y2K Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Pozrite moje vlakna o duplexe tam su vsetky info aj co to vyslo a podobne. A presne tymto smerom sa uberali moje kroky s autom Citovat
razor Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Y2K je sice profik přes výfuky,ale jen dodám infoV praze je firma Spei (www.spei.cz) , a pro představu - kompletní práce(i úprava nárazníku) +dva tlumiče(laděný-komplet nerez),+půjčený auto na dobu než to udělaj vyšlo na 10 500kč - když k tomu připočtu to že to trvalo asi 5 hodin,a v ceně mi ještě udělali kompletní prohlídku vozu,a řekli mi co všechno našli,tak si myslím že to je bezkonkurenční....a na důkaz kvality mi daly 3 roky záruku,a chlapík říkal že když za ty tři roky přijedu že to bude ve stejným stavu.........Takže asi tak,ale pro tebe je to předpokládám do prahy asi trochu zruky:myslim..No ale máš představu jak se to pohybuje...................... Citovat
Y2K Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: razor Y2K je sice profik přes výfuky... Tak toto nikto nikdy netvrdil! Citovat
Qcko Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 No presiel som cele vlakno o tvojich duplexoch, mas to nadherne, mne sa take pacia, decentne a nie ziadne kanony...Inak cenovo je Praha rovnako ako Modra a v Modre je 5 rokov zaruka:aut...ale to je jedno, keby som chcel nerez vyfuk na P306 break, tak pocitam polovicku ceny (alebo tak 65%) z toho duplexu a inak vyjde to este lacnejsie ako ten \"original\" smejd od peugeotu...toz nie je o com, ja som cakal cenu medzi 30000 - 40000 Sk (starych dobrych:roll)...sice do Modry to mam trochu daleko, ale myslim ze sa to oplati, hold viem kam pojdem v lete na vylet:mrk Citovat
Y2K Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 @Qcko: Som rad ze som ti troska pomohol...Keby si mal cestu okolo kludne sa zastav pozriet osobne Neviem ci to bude alebo nebude lacnejsie ale skus tam napisat, zavolat a hned budes vediet presne. PS: A nie, ja to nemam nadherne, ja nemam vkus, fantaziu ani vlastny usudok a neviem co na auto patri, tak mna asi radsej nepocuvaj :D:D Sorry za [upravil dne 19.4.2009 Y2K] Citovat
jarco623 Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 hmm ked ze ja som z ke tak musim niekoho najst tu v ke alebo okoli,som veeelmi zvedavy aku cenu mi supnu!lebo tu sa ceny pohybuju ovela vyssie ako u vas potom dam vediet kolko chcu za duplex tu v ke. y2k-keby si nemal vskus tak nemas pekne auto ale vyzeralo by to asi takto prikladam foto! Citovat
Y2K Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 y2k-keby si nemal vskus tak nemas pekne auto ale vyzeralo by to asi takto prikladam foto! To som reagoval ne jeden prispevok od jednoho uzivatela, presne toto o mne napisal... Citovat
jarco623 Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 razor-nechcem sa do vas miesat,ale vies kazdy ma iny vkus a kazdemu sa paci nieco ine,naco do seba ripat!ked je najdolezitejsie ci sa to paci majitelovy,ci myslis ze sa mylim?razor mas foto auta?lebo som pozeral profil,ale akosi som nasiel iba deda a popisane.a nic viac Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Y2K a razor: to už je podle mě na další duel. Rozhodně ale není vhodné rozpoutat tuhle válku v x tématech. Jarco623: co v tom máš za motor? Jsem viděl jen, že máš r.v. 2000 ale co za motor jsem nikde nenašel. Citovat
razor Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 JOOOOOOOO vyřešíme to na silnici ! :o:o Citovat
jarco623 Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 BoneDaddy sorry 2,0 16v 99kw. r.v.2000.pomoze?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Díky. Jen mě zajímalo co je to za motorizaci. Máš ještě nějaké plány krom pružin a nárazníku? Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 To auto teď je nespočetně krát hezčí než na začátku,jedině dobře jsi udělal že jsi strhal ty chrom hnusy:super Jinak,v čem je to ta limitovaná edice? Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Jinak,v čem je to ta limitovaná edice? No podle mě ji z toho hodlá jarco623 teprve udělat. Citovat
jarco623 Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 limitovana edicia ?? nevedel som aky nazov napisat tak ma toto napadlo,ale ked si to tak vazmes takze auto je limitovane,lebo nikde nenajdes 2 take iste auto 309GT diki a tie chromovane somariny bola katastrofa! BoneDaddy chcem dat do zadu duplex,ocalunit volant,cela nova lakovacka,zalakovat tie cierne lysty do farby auto,prerobit predny masku nieco take ako mas ty,teraz ma tak nenapada co mi este treba.momentalne nerobim nic na aute,lebo cakam pruziny a potom sa pustim do dalsich veci,nechcem mat rozrobene viac veci. idem dat nazov na performance by jarco budem sa asi trosku krotit z peniazmy,lebo som si pocital blocky od zaciatku roka a vychadza mi 1574eu investovane do auto!!a to je dost peniazi.to auto malo dost,opravujem ho a zarven upravujem ho jednu vec lutujem!!ze som nekupil vacsie elektorny tak 17,18 ale 17 by boli super,mam 16 a sa mi zdaju malicke lebo je velke auto!!keby som dal na feldu uvidim mozno tieto necham na zimu a na leto si kupim 17 uvidime,ale to bude az posledna planovana investcia do aut. Citovat
jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 tak pruziny su uz na aute a dost com maturoval pri vyberani a zakladani pruziny na auto,bola to takt fuska,keby som to mal robit este raz tak sa na tom vykaslem a dam do servisu,robil som to cez stahovaky.som myslel ze auto bude velmi nabijat,ale auto ide perfekne!nieje velmi trvde pekne peruje som spokojny a nelutujem to!zajtra vycistim auto a hodim foto.akurat mam problem ze vsade sucham stredny diel vyfuku z tej strany ako je katalizator. Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 tak pruziny su uz na aute a dost com maturoval pri vyberani a zakladani pruziny na auto,bola to takt fuska,keby som to mal robit este raz tak sa na tom vykaslem a dam do servisu,robil som to cez stahovaky.som myslel ze auto bude velmi nabijat,ale auto ide perfekne!nieje velmi trvde pekne peruje som spokojny a nelutujem to!zajtra vycistim auto a hodim foto.akurat mam problem ze vsade sucham stredny diel vyfuku z tej strany ako je katalizator. já to dělal už 3x:D:D:D je to pohoda. na technickou mě to čeká zase:aut Citovat
jarco623 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 3?? ked len pomyslim ze toto by som mal robit este raz tak ma porazi preco musis ich dat vonku na technicku?? a cakom k tym spruzinam mi dali aj take nalepky wietec,povedz mi tvoj nazor mam ich dat na auto alebo nie? a kde?? ja som rozmyslam ze bud na blatnik okolo smeroviek v predu ako je ta lista,alebo na zadne okna na tie malicke? Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: jarco623 3?? ked len pomyslim ze toto by som mal robit este raz tak ma porazi preco musis ich dat vonku na technicku?? a cakom k tym spruzinam mi dali aj take nalepky wietec,povedz mi tvoj nazor mam ich dat na auto alebo nie? a kde?? ja som rozmyslam ze bud na blatnik okolo smeroviek v predu ako je ta lista,alebo na zadne okna na tie malicke? jj 3x:D už tam mám \"třeti podvozek\" na technickou to musím zvednout aby bych nenajel na valcovou brzdu:nevim ja nálepky moc nemusím. ale mám dvě na zadním okně. jdou kdykoli odlepit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.