volvik Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Zdravim koupil jsem si angelsy a nejak mi nepasujou konektory nevite nekdo jak to zapojit??? Citovat
309GT Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: volvik Zdravim koupil jsem si angelsy a nejak mi nepasujou konektory nevite nekdo jak to zapojit??? Zdravim,museli ti k tomu dát takový přípojky,který ti mění H4 co na 2x H1..... Citovat
volvik Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 sakra asi v tom nadseni jak jsem je videl jsem se poradne nepodival do krabice jeste se tam kuknu Citovat
volvik Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 ted jsem se na to dival a jsou tam ale stejne mi tam nejak nepasujou Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 zkus trebas vyfotit co tam teda vsechno mas... Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 No ak to bol seriozny dovozca, tak si tam musel mat 2 redukcie na svetla + kabel ku akumulatoru (a na nom 2 take skrinky male:D) + schemu zapojenia...ak tam tieto veci nemas, tak sa ozvi dodavatelovi, bez toho to len tak nezletujes:papa Citovat
volvik Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 fakt uz si nevim rady tak za jakoukoliv radu budu vdecny Citovat
309GT Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ta poslední fotka je konektor na světla z auta co jde do světel? Citovat
volvik Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Ta poslední fotka je konektor na světla z auta co jde do světel? jj presne tak a zbytek jsou ty angelsy Citovat
olda Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ten poslední konektor mi přijde jak když to je k el.naklápění světel,ten první je jasnej,je to jak H4 žárovka,jen nacvaknout konektor,co jde na žárovku,ty dva samostatný dráty dáš jako parkovačky. Citovat
volvik Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 no nevim diky za radu chytnu se toho zitra tak uvidime jinak co jsem se dival tak mi nic nepasuje [upravil dne 4/4/09 volvik] Citovat
Boulik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 prosim te vyfot ty svetla taky zepredu jestli to jsou ty co mam tak ti poradim ale zezadu to vypada ze to jsou oni.Pro jistotu Citovat
volvik Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 ne ne ty mas trosku jine ale muze to byt podobne to zapojeni Citovat
Boulik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 mnoí zezadu vypadali stejne ale jsou jineno ja mam tu svorku koukal jsem na to.Reseni je takove sehnat asi protikus k ty svorce co je puvodni a nahradit tu svorku co je na new svetle kdyztak bych ti poslal pak foto jekej drat je jakej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.