rudipd Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Ahojte uz davno som si vsimol nejake klepkanie zo zadnej casti auta.Mam P 306 sedan r.v.98 1.4.zvacsa mi to robi na nerovnostiach.Chcem sa opytat moze mi to robit rezerva a cela mechanika co ju drzi?Dnes som dal rezervu do kufra a robilo to myslim ze menej az skoro vobec.Da sa to dako ukotvit na pevkno aby to neklepkalo?Vdaka Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Rezerva sa iba dotahuje, tym klasickym sorobom. Pokial to nepomoze, myslim ze to nebude tym... Nemas uvolneny vyfuk ? Skus ho zatlacit smerom na vrch, ci necinkne o plech ... Mne to robil vyfuk, stacilo odtiahnut aj pred zaciatkom tlmica, aj pred koncom stredoveho tlmica, troska pootocit, zatiahnut, a klidek Citovat
dolly1010 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Mrkni se jestli ti nedře kolo o podběh jako to dělalo mě (zavařeno, přinejtováno, přišroubováno, pohoda ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.