jozko.b Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 ma niekto skusenost s montazou tazneho na 206 ku rok vyroby 2009?chcel by som si ho dat namontovat ale som pocul od cloveka ktory ich montuje ze asi mi tam elektroinstalacia dodavana k taznemu zariadeniu bude robit problemi s pocitacom a ze mi tam asi bude musiet namontovat nejaku drahsiu elektriku/100 eur/a ta ze nema problem s pocitacom.. S normalnou elektroinstalaciou ma teda tazne vide 160 eur no a s toudrahou elektroinstalaciou260eur...Poradi mi niekto ci mozem dat tu lacnejsiu verziu? Citovat
Ivan_PK Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Ja som dával montovať ťažné priamo v Peugeote - 345,- €. Vraj je tam nejaká špeciálna elektronika, ktorá musí byť od nich (ako inak). Ale ja mám auto na leasing a v záruke, takže som si nemohol vybrať. [upravil dne 8/9/09 Ivan_PK] Citovat
mindwipe Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 sry za offtopic @ivan_pk: to si mysleli aj moji rodicia, ze ked maju auto na leasing a v zaruke, ze ho moze opravovat len dany servis napr peugeot (v ich pripade ford), ale podla novych zakonov ho mozes dat do ktoreho kolvek normalneho servisu, ktory ani nemusi byt zamerany na ziadnu znacku aut.. staci len ze ho ma nejaky zivnostnik oficialne na papieroch a ze ti k vsetkemu vystavy fakturu (ab blocky).. zaraku tym nestracas.. im to neskor poradil nas znamy, ktory tu ma na blizku servis, tak sa potom trosku popytali na kompetetnych miestach kde trebalo a naozaj to je uz takto.. napr aj novy motor co nam teraz davali do focusu (lebo mamina stary utopila ) sa uz robilo u znameho a to je este cele auto v zaruke.. ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.