Guest DEEP Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Kotouče + destičky LUCAS mě stáli 3140 kč, mají najeto 60000 a jsou v pohodě. PS: jednalo se o chlazené kotouče. Citovat
kobr Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Toto je kotouč vyloženě na výměnu. Vem si lupu a to silnou a podívej se. Na 100% to je prasklý kotouč. Nebo jej změř a musí mít minimálně 24 mm. Pod 24 je zralý na výměnu! Já měl to stejné. Brzdy vibrovaly a vzhledově totéž. Citovat
ujomarian Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: ujomarian ... stacilo ho srobovakom vylupnut a dosticky naspet nasadit a odvtedy mi to nerobilo a ryha po dalsich xxx km zanikla. myslim ze kotuc aj dosticky co mam su bendix. takze skus si skontrolovat ci \"nieco podobne\" nemas aj ty v brzdovych dostickach ... Hej ale ty si mal ryhu v kruhu po celom obvode, toto je iné. ... na fotke je taka pekna ryha po celom obvode, skoro presne taka ako sa aj mne vytvorila ... a k tomu su tam na kotuci odtlacene brzdove platnicky ale o tom uz nemam ani sajnu ... Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 A co říkáte všicni na kotouče značky RH-Roadhouse z elitu? [upravil dne 4.4.2009 EXI.60] Citovat
Milanos Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: DEEP Mě to přijde, že má tvrdé destičky na měkkých kotoučích. Kotouče jsou vydřené a zřejmě se při silnějším brzdění vyhřály a zkroutily. Soudím podle barvy orezlých okrajů brzdící plochy, které mají černomodrou barvu (pokud neklame foto). Na mém autě mají normální hnědou barvu rzi. Přesně tak, také mi to přijde: tvrdé desky , měkké kotouče a brždění smykem - destička do kotouče vyražená . . (několikrát) Tady asi nejezdí někdo moc slušně Tak si to teda myslím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.