Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kotouce, cukani pri brzdeni AKTUALIZOVANO,jake DESKY A KOTOUCE?

Recommended Posts

Odesláno

Kotouče + destičky LUCAS mě stáli 3140 kč, mají najeto 60000 a jsou v pohodě. PS: jednalo se o chlazené kotouče.

Odesláno

Toto je kotouč vyloženě na výměnu. Vem si lupu a to silnou a podívej se. Na 100% to je prasklý kotouč. Nebo jej změř a musí mít minimálně 24 mm. Pod 24 je zralý na výměnu!

Já měl to stejné. Brzdy vibrovaly a vzhledově totéž.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: ujomarian

... stacilo ho srobovakom vylupnut a dosticky naspet nasadit a odvtedy mi to nerobilo a ryha po dalsich xxx km zanikla. myslim ze kotuc aj dosticky co mam su bendix.

takze skus si skontrolovat ci \"nieco podobne\" nemas aj ty v brzdovych dostickach ... :roker

Hej ale ty si mal ryhu v kruhu po celom obvode, toto je iné.

... na fotke je taka pekna ryha po celom obvode, skoro presne taka ako sa aj mne vytvorila ... a k tomu su tam na kotuci odtlacene brzdove platnicky ale o tom uz nemam ani sajnu ... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: DEEP

Mě to přijde, že má tvrdé destičky na měkkých kotoučích. Kotouče jsou vydřené a zřejmě se při silnějším brzdění vyhřály a zkroutily. Soudím podle barvy orezlých okrajů brzdící plochy, které mají černomodrou barvu (pokud neklame foto). Na mém autě mají normální hnědou barvu rzi.

Přesně tak, také mi to přijde: tvrdé desky , měkké kotouče a brždění smykem - destička do kotouče vyražená . . (několikrát) Tady asi nejezdí někdo moc slušně :aut Tak si to teda myslím :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...