Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Knížka Jak na to o P 205 z nakladatelství Koop

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem si tuhle příručku pro P-309.Prý to je na auta od r.v.1990.Ta knížka mně byla ale na h....,protože tam jsou bláboly o starších typech a vůbec celá ta knížka nestála ani za 60,- natož za 600,-Kč.

Odesláno
Napsán autorem paradise

Napsán autorem mk405

mám naskenováno v *.jpg na CD, co ty na to, za to?:papa

Poslal jsem ti maila.

Poslal bys mi tu oscanovanou knizku taky???muj majl je volenapetr@post.cz :)

Odesláno

To Karel: ještě jsi naštvaný že mám stejnou ikonu???, ikdyž jak jsem koukal tak jsi ji hned vylepšil:D, jinak dát to do klubu není problém, problém je jak dostat do klubu asi 200MB cca 200ks obrázků, ne každý to bude stahovat.:papa

To all: jelikož Vas bude asi víc tak cena bude nízká a nechci na tom vydělat, nadruhou stranu jsem musel koupit knihu a 2dny scanovat. takže 20,- za cd + 30 práce + ??? za pošta, nebo nevím jak to chcete doručit, tak doufám že to není drahý:D:D:D,mk

Odesláno

mne by stacil jeden jediny obrazek a to zapojeni elektriky motoru typ XUD nejlepe XUD7. Pekne prosim.

Odesláno

Tak je to trochu jinak celé to má 150MB a 270 obrázků. S netem mám problém páč jsem omezen na cca 5MB denně a cca 15min (práce). takže trochu problem

Grrrr, Nemohl by to sem třeba Mašinka nacpat když mu to pošlu vypálené na CD??? jinak se nu poštu ulítám.:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...