Tomáš Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Zdravim chtel bych se optat jak je pridelana predni cast palubky tj. okolo budiku az ke stred. vetracim otvorum a pak vetraci otvory po stranach? Nerad bych neco ulomil asi by se to na spatne schanelo. Mam Mi16 starsi palubka. Diky za info. T. Citovat
jogi15 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tomáš : co to myslis nafot to... inak ak myslis vrch okolo budikov tak to drzi na troch srobach... Citovat
pastorek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Horná časť je nastrčená na prístrojovke pod oknom a prichytená tromi skrutkami ktoré sú prístupné po demontáži záslepiek vľavo pri spínači hmloviek a v pravo dva vedľa hodín. Bočné vetracie otvory sú chytené dvomi skrutkami prístupnými po vylúpnutí mriežky reproduktora. Citovat
Tomáš Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 Diky za info. Auto mam ve vzdalenejsi garazi ale foto dodam. Citovat
Tomáš Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Zdravim tak jsem zacal makat na interieru a muzice. Palubku jsem rozebral dle vasich rad a vse slo OK. Chci se ale zeptat dal. Na fotce je otvor pro repro a ma otazka zni: je ten plastovy dilec (kapsa) jako celek s tapecem nebo ne? Nerad bych to ponicil. Jedna se mi o to, ze to chci potahnout ale nechci sundavat celej tapec. Dik T. [upravil dne 4/5/09 Tomáš] Citovat
jogi15 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Tomáš : to tapacirum sa da rozmontovat len ide oto ze zo zadnej strani je umele tycky nakoncizdeformovane a drzia cele tapacirum pokope tak si myslim a som aj videl ze sa ten potah da vymenit...takze myslim ze ked to dokazali iny tak aj ty... Citovat
Tomáš Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Tak to je trochu nasilny a to nechci. Nejak si poradim;)ale dik Citovat
jogi15 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 hmm no neviem ako by som ti poradil dAj si dole tapacir... a uvidis ake to je tam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.