Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

angel eye a xenony  

1. 1. angel eye a xenony

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

pohravam sa s myslienkov nahodenia xenonov..

co hovorite? samozrejme angely maju sosovky + dobre nastavenie => nebudem nikoho oslnovat ( to je pre tych co radi flameuju o oslepujucich fobiach atd)

neviem ako su na tom fizli? Ak ano, aku farbu odporucate? Ak uz tak asi 4300K, aby to bolo co najmenej napadne a nedrazdil som zbytocne..

Odesláno

ja som jednoznacne za !!! na tvojom mieste nerozmyslam

Mas cocky cize oslnovat nebudes, vyzera to velmi dobre + zlepsuje to viditelnost v konecnom dosledku bezpecnost.

Cize ak cocky tak xenony.

Odesláno

tak mi napada, potom by som musel riesit este jeden problem a to kedze som mal povodne h4, tak mi pri prepinani dialkovych zhasinaju stratavacky a to by vybojkam dobre nerobilo, aj keby som to mal zapojene na nejake rele, stale tam bude pokles napetia aj ked len na stotinu sekundy..

riesil to uz niekto?

Odesláno

za me je to taky ano a taky jsem nad tim premyslel ale nevim nevim jak z penezma ceka me ted draha oprava (repase zadni napravy) a pak jsem hodne veci nakoupil na auto ale mozna jeste neco zbyde :)

Odesláno

Pokud Ti při přepínání zhasínaly potkávací, lze to vyřešit jednoduše. Použíj přepínač světel z modelu z čirou optikou. Já jsem měnil a teď, když zapnu dálku, svítí i potkávačky. Nebyl to záměr, ale svítí to super.

Odesláno

to som este nemeral, obycajne ziarovky co som tam zatial strkal sa tam vosli v pohode tak neviem.

viacero clenov ma take svetla, nikto ste to este neskusali?

btw ako s tou teplotou? cim vyssie cislo tym viac do modra, fialova, cim nizsie tym viac zlte?

Odesláno
Původně zaslal: PnR

no jo, len ja som mal dost uz pri meneni tych svetiel(a to boli 3 srubky a jeden konektor), nie to uz taku elektroniku kolo volantu...

Žiadna elektronika. Niekoľko konektorov ktoré sa nedajú pomýliť. Jediná chúlostivá vec je airbag ak ho máš.

Odesláno

... poprosil by som tych ktory hlasovali proti, aby sa vyjadrili preco, dakujem

Pôvodne som to nechcel komentovať nakoľko som už známy ako odporca domontovávania xenónov. Iba som zahlasoval ale keď sa už pýtaš...

1. tie svetlá na to niesú konštrukčne riešené

2. legislatívne to nieje povolené

3. na to aby si lepšie videl sú i iné riešenia

...a naďalej budem ticho.:ticho

Odesláno

ak je legalne riesenie pri ktorom budem vidiet lepsie, tak mi ho prezrad.. teraz lozim po nete a fizly toto velmi radi pokutuju tak som na vazkach.. a tiez ak sa nieco stane aby ma poistovna neposlala do teplych krajin

len nespominaj nightbreakry, vraj toho vydrzia velmi malo..

Odesláno

nightbreakery mam ja zatial presne 96 dni a som maxi spokojny :-) (klop klop)

pokial by som mal cocky tak dam xenony ono ked pojdes na stk tak ich vymontujes....

skor by som zalozil nejake vlakno ci sa daju xenony v cockach zlegalizovat.... ale to dost pochybujem

Odesláno

No ked nevidis s tymito svetlami dost dobre, nemas seroslepotu:myslim, ci ako sa to vola, ja neviem, ale mam klasicke H4 a vidim vsetko co potrebujem a v zime som na skusku kupil noghtbreakery a tie maju paradne biele svetlo a pri zapnutych dialkovych je to fakt bomba... Nepoviem v starsich autach, tam svetla neboli nic moc, ale ty mas paradnu ciru optiku a tak, no, jednoducho si myslim, ze xenony, to je skor taka frajerina, nieco ako rentgen, ked to svieti:D, ale tak toto je skor vecou subjektivneho nazoru, skor by som do nich nesiel kvoli cene:aut:papa

Odesláno

...len nespominaj nightbreakry, vraj toho vydrzia velmi malo..

Čo je to málo . Prvé mi odišli cca po roku a pol. Druhé mám od septembra. H4 + H1. Úplná spokojnosť a to som už starší a nosím okuliare. Keď som auto kúpil boli tam 100W H4 ale teraz to svieti lepšie.

Odesláno

a mate ich v stretavackach alebo dialkach?

sa mi to proste nezda, otec v mondeu ma obycajne hologenky za par korun a furt mu to svieti lepsie ako mne..

rozmyslal som nad tymi nightbreakermi len ma odradila ich zivotnost.. cital som ze toho vela ozaj nevydrzia.

ale asi ich skusim..

zeby som kupil NB do dialkovych a silverstary co mam teraz v dialkach hodim do stretavaciek?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...