Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

doporučení pneu Peugeot 407

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

je čas obutí miláčků, jenže můj je furt plechově nepřitažlivej:(

Prosím o radu, nebo doporučení.

Jsem z Brna, skoro ze středu a tak asi bych to viděl na nějakej ALUbazar, jelikož kdybych měl nový krásný liťáčky, morákům by to bylo moc do očí a zachvilu bych to měl na špalkách:bojim

Asi bych se přikláněl k 17\" te\'d mám 16\"

Jinak bych byl rád, kdyby jste se pochlubyli fotem Vašeho obutí, aspoň budu mít motivaci(vztek):bacha:D

Upraven nevhodny nazev tematu. Ferry

[upravil dne 30/3/09 Ferry]

Odesláno

teda:potlesk, ty origo, ve všech případech, jsou dokonalý, lepší jak nějaký \"tunningový\" sra*ky

Velmi pěkné, myslím, že se vydám tímto směrem, všichni to máte origo ke koupi nebo někdo dokupoval zvlášť???

zajímala by mě cena kompletu

Odesláno

Já jsem od předchozího majitele k autu disky nedostal, takže jsem si je musel dokoupit... Naštěstí jsem na ně měl v Peugeotu docela slušnou slevu, asi 3900/ks :D

Odesláno

Já mám 17´ QUASAR, nanux má HORTAZ, a Zipík má COSMOS - to jsou oficiální názvy origo Alu kol Peugeot. Potom se nabízejí ještě 18´ SOLEIL a nebo poklice na plechy 16´ ANDANTE. :papa

Odesláno

Taky přidám svou troškou do mlýna :)

Obuto na Bridgestone Turanza ER300 (205/60 R16)

Teď jsem četl v moto časopisu test letních pneu a tyto pneu dokonce onen test vyhrály, což mě příjemně překvapilo :):cool:.

post-0-14109605594776_thumb.jpg

Odesláno

2Hamin: Jééé, ty máš stejný auto jako já :D

HonzaZ: Tak teď nevím, máš stejný kola jako kajvet, ale ten říká že má Quasar a že Cosmos jsou ty, co má Zipík :myslim

[upravil dne 30/3/09 nanux]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...