Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skusal uz niekto stirekat najake casti interieru napr. do farby vozidla, alebo podobne???? Ja uvazujem ze by som strekol nejake malickosti tak by ma zaujimalo ze ako to vyzera ak to niekto ma. DAKUJEM

Odesláno

Já to mám v barvě auta...kámošového. Je to z barvy, která zbyla z nástřiku jeho vozu. Teď mám na dostříkání dány ješte výdechy ventilace. Pak to bude komplet.

post-0-14109605587939_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Já to mám v barvě auta...kámošového. Je to z barvy, která zbyla z nástřiku jeho vozu. Teď mám na dostříkání dány ješte výdechy ventilace. Pak to bude komplet.

No mne sa to paci, tak to asi risknem a skusim to fuknut tou modrozelenou... Ked si to strekal, tak si to aj nejak obrusoval, alebo daval si nejaku zakladnu farbu?

Odesláno

Su spreje, vola sa to \"zaklad na plasty\", to pripravy plastovy povrch na dalsie nastreky, normalne sa to da kupit vo farby - laky (aspon u nas hej:roll), alebo sa to da striekat airbrushom, povrch je paradne rovnomerny, len zas airbrush nema hocikto:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...