Mates1000 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Skusal uz niekto stirekat najake casti interieru napr. do farby vozidla, alebo podobne???? Ja uvazujem ze by som strekol nejake malickosti tak by ma zaujimalo ze ako to vyzera ak to niekto ma. DAKUJEM Citovat
volvik Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ano bracha to zkousel uz davno drzi to dobre ale nekde to tu je jeste popsane co a jak jinak me to ceka taky a TADY je foto Citovat
Mates1000 Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 No ta strieborna vyzera dobre, ja by som to chcel dat do tej farby ako ma auto - Modrozelena metaliza.... Bojim sa aby to nevyzeralo smiesne..... Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Já to mám v barvě auta...kámošového. Je to z barvy, která zbyla z nástřiku jeho vozu. Teď mám na dostříkání dány ješte výdechy ventilace. Pak to bude komplet. Citovat
Mates1000 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Andreww Já to mám v barvě auta...kámošového. Je to z barvy, která zbyla z nástřiku jeho vozu. Teď mám na dostříkání dány ješte výdechy ventilace. Pak to bude komplet. No mne sa to paci, tak to asi risknem a skusim to fuknut tou modrozelenou... Ked si to strekal, tak si to aj nejak obrusoval, alebo daval si nejaku zakladnu farbu? Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Mě to stříká známý, takže nevím. Možná tam je nějaký základ na plasty. Ještě se ho zeptám. Citovat
Qcko Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Su spreje, vola sa to \"zaklad na plasty\", to pripravy plastovy povrch na dalsie nastreky, normalne sa to da kupit vo farby - laky (aspon u nas hej:roll), alebo sa to da striekat airbrushom, povrch je paradne rovnomerny, len zas airbrush nema hocikto:papa Citovat
Mates1000 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Alebo nenasiel niekto na internete este nejake fotky s farebnim interierom???? ja som nic take nenasiel.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.