huno74 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Zdravim amm taky problem zacala mi dako miznut voda na oleji nevidno ze by tam sla voda ale na viecku od oleja mam taku bielu umulziu a je tam aj voda vyzrazana moze byt ze mi to tlaci vodu do oleja? dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 je na tom víčku ta emulze i na dobře zahřátém motoru ??? Protože na studeném to je normální... Citovat
huno74 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 no t o osm nekontroloval ale asi pred mesiacom mi menily rozvody cize tym padom aj vodnu pumpu za mesiac som dolial asi pollitra destilky tam tak mozna ze klesla hladina Citovat
huno74 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 a keby bola ta emulzia aj pri zohriatom motore tam tak je to zle? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: huno74 a keby bola ta emulzia aj pri zohriatom motore tam tak je to zle? ano,to by znamenalo,že jde voda do oleje... Citovat
sht Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 to mi dělalo taky tak jsem koupil těsněmí pod hlavu a vyměnil ho a je to ok Citovat
pastorek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: huno74 no t o osm nekontroloval ale asi pred mesiacom mi menily rozvody cize tym padom aj vodnu pumpu za mesiac som dolial asi pollitra destilky tam tak mozna ze klesla hladina Po servisnom zásahu kedy bola vypustená voda sa môže stať že klesne hladina vody i keď pol litra sa mi zdá dosť. Nemuselo to byť dobre odvzdušnené. Zase je i pravda že mierny pokles hladiny je normálny. Sleduj to. Tak isto i tú emulziu. Po dlhšej jazde by jej malo byť menej, hlavne v teplejšom počasí. Citovat
huno74 Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 budem sledovat dneska som zo 100 km spravil tak som zvedavy ci klesla hladina a som si to dal kuk a zevraj voda do oleja nejde tak dakde inde mozna mozne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.