Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim amm taky problem zacala mi dako miznut voda na oleji nevidno ze by tam sla voda ale na viecku od oleja mam taku bielu umulziu a je tam aj voda vyzrazana moze byt ze mi to tlaci vodu do oleja? dakujem

Odesláno

no t o osm nekontroloval ale asi pred mesiacom mi menily rozvody cize tym padom aj vodnu pumpu za mesiac som dolial asi pollitra destilky tam tak mozna ze klesla hladina

Odesláno
Původně zaslal: huno74

no t o osm nekontroloval ale asi pred mesiacom mi menily rozvody cize tym padom aj vodnu pumpu za mesiac som dolial asi pollitra destilky tam tak mozna ze klesla hladina

Po servisnom zásahu kedy bola vypustená voda sa môže stať že klesne hladina vody i keď pol litra sa mi zdá dosť. Nemuselo to byť dobre odvzdušnené. Zase je i pravda že mierny pokles hladiny je normálny. Sleduj to. Tak isto i tú emulziu. Po dlhšej jazde by jej malo byť menej, hlavne v teplejšom počasí.

Odesláno

budem sledovat dneska som zo 100 km spravil tak som zvedavy ci klesla hladina a som si to dal kuk a zevraj voda do oleja nejde tak dakde inde mozna mozne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...