Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny klubáky a mám dotaz. Chci si dát do své 307 zesilovač a připojit ho na or.RD3 rádio. Vzadu jsou tři výstupy, ale pro zesilovač z rádia nic neleze. Řešil to někdo ?

změněno - dodržuj pravidla fóra!

4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

Béďa

[upravil dne 27/3/2009 Béďa]

Odesláno

No myslel jsem, že RD3 stačí. Protože nemám na rádiu žádný štítek a zjistil jsem, že dávaly Philips nebo Clarion myslím si že konektory a zapojení bude stejné. Pro připojení zesilovače je potřeba nezesílený signál před zesilovačem v rádiu a na přídavném zesilovači vůbec nezáleží, protože zapojení je u všech skoro stejné.

Odesláno

Mám zrovna rádio Clarion RD3 z mého P307 1.6 16v :myslim 30.06.2004 u známého který opravuje TV a pokusí se dostat potřebný signál asi (AUX) ven z rádia když to půjde. Určitě dám vědět výsledek a za odpovědi děkuji :myslim:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

JJ já to řešil novým radiem,jiná možnost není :papa:P

To by som netvrdil.

Stačí mať zosik, kde je HIGH INPUT alebo treba kúpiť redukciu. Výsledok nie je až taký dokonalý, ale na bežné počúvanie stačí.

(pretože signál je najskôr zoslabený a následne zosilnený):roker

Odesláno
Původně zaslal: Radek P 307

Mám zrovna rádio Clarion RD3 z mého P307 1.6 16v :myslim 30.06.2004 u známého který opravuje TV a pokusí se dostat potřebný signál asi (AUX) ven z rádia když to půjde. Určitě dám vědět výsledek a za odpovědi děkuji :myslim:papa

Aj kámoš čo má Mareu si to takto upravil. Ak by si to dal niekomu upraviť daj vedieť o výsledku.Ešte jedna možnosť je zapojiť tento AUX IN cez vstup CD changera. (ale ako na to neviem):papa

Odesláno

ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo.

Odesláno

Taky si myslím :super tak buď chci zesík,aby to hrálo na úrovni,nebo nějak polátat,aby to nějak hrálo...si myslím bez efektu :myslim ale aby to hrálo,je třeba taky vyměnit i repro že...ale to už je jiná.Už jsem to tu kdysi řešil v sekci AUTOHIFI :papa

Odesláno
Původně zaslal: bl@cker

ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo.

ovladanie pod volant za 1000??? ak myslis redukciu tak aj ja kupim:mrk

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

ovladanie pod volant za 1000??? ak myslis redukciu tak aj ja kupim:mrk

no ja se na to chystam uz pekne dlouho. Schvalne sem kupoval JVC ktery to umoznuje. Driv to bylo v akci takze ted pocitam to vyjde o nejakou stovecku vic :nevim

Odesláno

Mám radio Alpine a cena za redukci je 1500kč,což mi bylo řečeno v obchodě...a nikde není napsané,že budou všechny funkce fungovat,takže určitě vyhozené peníze,pokud bude třeba reagovat jen změna hlasitosti...raději bych to nejdřív vyzkoušel a neobjednával přes net...:roker

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

Mám radio Alpine a cena za redukci je 1500kč,což mi bylo řečeno v obchodě...a nikde není napsané,že budou všechny funkce fungovat,takže určitě vyhozené peníze,pokud bude třeba reagovat jen změna hlasitosti...raději bych to nejdřív vyzkoušel a neobjednával přes net...:roker

dnes hodne firem nabizi urcitou dobu na vraceni. tzn. vyzkouset a pri nespokojenosti vratit. Nevidim v tom zadny problem :myslim

Odesláno

Takže tá redukcia ovládania pod volantom stojí 2504?- CZK s DPH.:nevim

http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/

A to na facelictovaný model stojí ešte viac.:roker

Odesláno

http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/

no tak to taky neni jediny obchod. ja to videl za necelych 1500 musis taky trochu hledat.

Odesláno

no tak to taky neni jediny obchod. ja to videl za necelych 1500 musis taky trochu hledat.

Tak hoď link....:myslim:mrk

Odesláno

Tak hoď link....:myslim:mrk

[upravil dne 3/4/09 bl@cker]

hm tak hold na tvoje radio je to drahy na moje to dela dohromady 1400 :authttp://www.stualarm.cz/produkt/52spg006-adapter-z-volantu-pro-peugeot-206/citroen/fiat-ulysse/

http://www.stualarm.cz/produkt/52kabjvc-connects2-kabel-autoradii-jvc/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...