Radek P 307 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Zdravím všechny klubáky a mám dotaz. Chci si dát do své 307 zesilovač a připojit ho na or.RD3 rádio. Vzadu jsou tři výstupy, ale pro zesilovač z rádia nic neleze. Řešil to někdo ? změněno - dodržuj pravidla fóra! 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. Béďa [upravil dne 27/3/2009 Béďa] Citovat
Neophyte Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 JJ já to řešil novým radiem,jiná možnost není Citovat
Radek P 307 Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 No myslel jsem, že RD3 stačí. Protože nemám na rádiu žádný štítek a zjistil jsem, že dávaly Philips nebo Clarion myslím si že konektory a zapojení bude stejné. Pro připojení zesilovače je potřeba nezesílený signál před zesilovačem v rádiu a na přídavném zesilovači vůbec nezáleží, protože zapojení je u všech skoro stejné. Citovat
Radek P 307 Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 Mám zrovna rádio Clarion RD3 z mého P307 1.6 16v 30.06.2004 u známého který opravuje TV a pokusí se dostat potřebný signál asi (AUX) ven z rádia když to půjde. Určitě dám vědět výsledek a za odpovědi děkuji Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: Neophyte JJ já to řešil novým radiem,jiná možnost není To by som netvrdil. Stačí mať zosik, kde je HIGH INPUT alebo treba kúpiť redukciu. Výsledok nie je až taký dokonalý, ale na bežné počúvanie stačí. (pretože signál je najskôr zoslabený a následne zosilnený) Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: Radek P 307 Mám zrovna rádio Clarion RD3 z mého P307 1.6 16v 30.06.2004 u známého který opravuje TV a pokusí se dostat potřebný signál asi (AUX) ven z rádia když to půjde. Určitě dám vědět výsledek a za odpovědi děkuji Aj kámoš čo má Mareu si to takto upravil. Ak by si to dal niekomu upraviť daj vedieť o výsledku.Ešte jedna možnosť je zapojiť tento AUX IN cez vstup CD changera. (ale ako na to neviem) Citovat
bl@cker Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. Citovat
Neophyte Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Taky si myslím tak buď chci zesík,aby to hrálo na úrovni,nebo nějak polátat,aby to nějak hrálo...si myslím bez efektu ale aby to hrálo,je třeba taky vyměnit i repro že...ale to už je jiná.Už jsem to tu kdysi řešil v sekci AUTOHIFI Citovat
bl@cker Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 presne si myslim ze uz do takoveho auta je lepsi kupit normal nejake kvalitni radio normalne s vystupem na zesak. tot vse Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. ovladanie pod volant za 1000??? ak myslis redukciu tak aj ja kupim:mrk Citovat
bl@cker Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. ovladanie pod volant za 1000??? ak myslis redukciu tak aj ja kupim:mrk no ja se na to chystam uz pekne dlouho. Schvalne sem kupoval JVC ktery to umoznuje. Driv to bylo v akci takze ted pocitam to vyjde o nejakou stovecku vic Citovat
Neophyte Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Mám radio Alpine a cena za redukci je 1500kč,což mi bylo řečeno v obchodě...a nikde není napsané,že budou všechny funkce fungovat,takže určitě vyhozené peníze,pokud bude třeba reagovat jen změna hlasitosti...raději bych to nejdřív vyzkoušel a neobjednával přes net... Citovat
bl@cker Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Neophyte Mám radio Alpine a cena za redukci je 1500kč,což mi bylo řečeno v obchodě...a nikde není napsané,že budou všechny funkce fungovat,takže určitě vyhozené peníze,pokud bude třeba reagovat jen změna hlasitosti...raději bych to nejdřív vyzkoušel a neobjednával přes net... dnes hodne firem nabizi urcitou dobu na vraceni. tzn. vyzkouset a pri nespokojenosti vratit. Nevidim v tom zadny problem Citovat
Radek P 307 Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Zesilovač mám koupený repro namontovaný a než toto (http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goods-584-185-2-kanalova-redukce-reprocinch-samec-pc1602.html) tak raději počkám jak to dopadne s vývodem přímo z rádia. Určitě se ještě ozvu Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. Takže tá redukcia ovládania pod volantom stojí 2504?- CZK s DPH. http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ A to na facelictovaný model stojí ešte viac. Citovat
bl@cker Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. Takže tá redukcia ovládania pod volantom stojí 2504?- CZK s DPH. http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ A to na facelictovaný model stojí ešte viac. no tak to taky neni jediny obchod. ja to videl za necelych 1500 musis taky trochu hledat. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. Takže tá redukcia ovládania pod volantom stojí 2504?- CZK s DPH. http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ A to na facelictovaný model stojí ešte viac. no tak to taky neni jediny obchod. ja to videl za necelych 1500 musis taky trochu hledat. Tak hoď link.... Citovat
bl@cker Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: bl@cker ja jen aby si za tyhle ty upravy (pokud nemas znamyho) nedal vic jak za normalni prumerny radio ktery stoji neco malo prs 2tis a k tomu dokoupit redukci na ovladani pod volant ta vyjde na litr a ten zvuk si myslim bude daleko lepsi nez kdyz si nechas prerejpat origo. Takže tá redukcia ovládania pod volantom stojí 2504?- CZK s DPH. http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ A to na facelictovaný model stojí ešte viac. no tak to taky neni jediny obchod. ja to videl za necelych 1500 musis taky trochu hledat. Tak hoď link.... [upravil dne 3/4/09 bl@cker] hm tak hold na tvoje radio je to drahy na moje to dela dohromady 1400 http://www.stualarm.cz/produkt/52spg006-adapter-z-volantu-pro-peugeot-206/citroen/fiat-ulysse/ http://www.stualarm.cz/produkt/52kabjvc-connects2-kabel-autoradii-jvc/ [upravil dne 3/4/09 bl@cker] [upravil dne 3/4/09 bl@cker] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.