Kezze Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 1,9 D r.v. 1994. Pri zimnom štarte raz naskočí super a raz zasa točí dlhšie a keď už naskoči tak s nim chvíľu trha a dymí.Aj keď je nahriaty, tak raz naskoči hneď inkedy zas točí tiež dlhšie.Vraveli mi že može dakde chytať vzduch. Tak neviem, poraďte mi. Citovat
marko306 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 palivak si menil? Filter v nadrzi si cistil? Ake mas zhavice? Asi tyzden dozadu mi to robilo takto nejak a mal som zle nasadenu hadicku na pal. filtri a asi tak 3-4mesiace dozadu som mal zas prdnute prepady. Skus to natlakovat tym balonikom a ci ti nebude niekde slzit nafta, alebo ak mas priesvitne hadicky ako ja tak pozri ci ti nejdu bublinky cez ne. Kolega katro mal zas problem so sitkom v nadrzi mal ho totalne upchate. Citovat
Kezze Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 palivový system mam komplet prečistený, palivak som už par mesiacov nemenil, tak ten vymenim. Skor sa mi zdá že to bude asi niekde chytať vzduch,tak musim pohľadať kde chyta. Vraveli mi že to môže byť aj ten sätny ventil na prepade, to je ten taký holender na vrchu čerpadla /mam čerpadlo bosh/. Citovat
Kezze Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 žhaviče mam v poriadku aj stryky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.