Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj to jako tady někde jestli nepůjde motor 2.1 TD do 309 :roker holt se smiř s tím že některé věci na své auto neseženeš....:bojim počkej čas ukáže jestli je někdo začne vyrábět..... jinak Přemek to má moc hezký:super:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jj to jako tady někde jestli nepůjde motor 2.1 TD do 309 :roker holt se smiř s tím že některé věci na své auto neseženeš....:bojim počkej čas ukáže jestli je někdo začne vyrábět..... jinak Přemek to má moc hezký:super:mrk

Proč by tam ten motor jako nešel?Když tam jde nacpat 3.0 V6 24V,nebo HDI z Partnera,tak 2.1TD tam půjde taky:D

Odesláno

Miku:Ještě že bydlí v Praze.......tady v Krnově jsem to měl jako první a to fakt nekecám,chodili a volali mi lidi co to vlastně mám a kde jsem to koupil.....a ted to tu má ku*va skoro každej taxík......:bacha:bacha:bacha a já kok*t jim ještě řekl kde to koupil,že jsem radši nedržel hubu......mám co jsem jsi zasloužil....škoda že na to nemám Rko bych možná na copyringu i vydělal.....:):):)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

To mám radost že bude mít někdo led pásky skoro jako já......:nevim:nevim:nevim

[upravil dne 27-3-09 Přema]

Sry =D co budes chtit za odkoupeni autorskych prav ?:myslim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dr!v3R

Původně zaslal: Přema

To mám radost že bude mít někdo led pásky skoro jako já......:nevim:nevim:nevim

[upravil dne 27-3-09 Přema]

Sry =D co budes chtit za odkoupeni autorskych prav ?:myslim:D:D

Koupíš mi na nějakém srazu(pokud jezdíš) pivo......co mám s tebou dělat....:myslim:myslim:myslim:D

Odesláno

jj prijedu a koupim, pokecame :-D......nic se mnou delat hold nemuzes no :roker:D:D ale stjene, respekt tobe :-) byl to tvuj napad a na tomhle foru to vsichni vii :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...