Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

věděl by někdo poradit s ventilátorem topení? - přepaluje se mi pojistka - když dám novou tak ventilátor chvíli funguje ale fouká míň než normálně - na 1 vůbec, na 2 jak na 1, na 3 jak na 2.... a po chvíli se přepálí pojistka dík za rady

Odesláno

Neviem nemal som takyto problem ale podla toho co pises by to kludne mohol byt aj motorcek ktory nevladze tocit preto ma vacsiu zataz ako je treba az ti nakoniec vyhodi poistky.

Odesláno

JJ bude dost zaneseny taky jsem to udělal před rokem :) hlavně z lopatek nesundávej ty kovove nesmysly :-D já to udělal a začalo mi to hvízdat :-D jak to nerotuje rovně, tak musí znovu ven a promazat a jsem zvědav jak dlouho to vydrží :aut

Odesláno

Pokud nemá motorek výkon a pálí pojistku,tak je každopadně v něm spálený rotor.Jinak ho zkus prvně vyčistit,mužou ho i zkratovat nečistoty třeba na komutátoru.Pak napiš co jsi zjistil:papa

Odesláno

tak jsem ho vyčistil, promazal a znovu vyměnil pojistku a je zatím ok. doufám, že to vydrží. Jinak to snížení výkonu byla asi blbost - měl jsem nasměrovaný foukání na nohy a zkoušel jsem rukou boční výdech :) Jenom se přepalovala pojistka a ta teď drží takže dobrý. Dík za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...