vocino Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 věděl by někdo poradit s ventilátorem topení? - přepaluje se mi pojistka - když dám novou tak ventilátor chvíli funguje ale fouká míň než normálně - na 1 vůbec, na 2 jak na 1, na 3 jak na 2.... a po chvíli se přepálí pojistka dík za rady Citovat
rudipd Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Neviem nemal som takyto problem ale podla toho co pises by to kludne mohol byt aj motorcek ktory nevladze tocit preto ma vacsiu zataz ako je treba az ti nakoniec vyhodi poistky. Citovat
marko306 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 skus ho vybrat a pozri ho ci ho nemas nejako zaneseny prach, hrdza, listy, chlpi alebo take nieco Citovat
Creams Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 JJ bude dost zaneseny taky jsem to udělal před rokem hlavně z lopatek nesundávej ty kovove nesmysly :-D já to udělal a začalo mi to hvízdat :-D jak to nerotuje rovně, tak musí znovu ven a promazat a jsem zvědav jak dlouho to vydrží Citovat
bombarderik Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Budes tam mat urcite hodne bordelu a najme na tycke rotora, treba to precistit a poriadne premazat vazelinou. Mne ties odchadzali poistky tak som to riesil napriamo. Ked odide motorcek tak ho vymenim. Citovat
EXI.60 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Pokud nemá motorek výkon a pálí pojistku,tak je každopadně v něm spálený rotor.Jinak ho zkus prvně vyčistit,mužou ho i zkratovat nečistoty třeba na komutátoru.Pak napiš co jsi zjistil:papa Citovat
vocino Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 tak jsem ho vyčistil, promazal a znovu vyměnil pojistku a je zatím ok. doufám, že to vydrží. Jinak to snížení výkonu byla asi blbost - měl jsem nasměrovaný foukání na nohy a zkoušel jsem rukou boční výdech Jenom se přepalovala pojistka a ta teď drží takže dobrý. Dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.