Mirrae24 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Zdárec, už delší dobu pozoruji, že při couvání má motor podivný zvuk, takový žvatlavý. Co by mohlo být příčinou? Silentbloky? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 není to kolo zpátečky? Každé auto má na zpátečku jiný zvuk. Není žádný důvod,aby měl MOTOR na zpátečku jiný zvuk... Zpětný chod má vložené kolo v převodovce--to bývá ten zvuk... [upravil dne 23/3/09 ozzy1956] Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 to jo, ale i chlápek co mi nandaval výfuk se mě ptal, když jsem couval, zda mi nevypádavají rychlosti. Říkám že ne a proč. A on, že na tu zpátečku to má divný zvuk, on je tedy spíše straej Škodovák, ale říkal, že by to mohli dělat silentbloky. I když nevím, proč by nějaký antivibrační kousky gumy zamezily řazení, apod... Proto se ptám, co by to mohlo dělat. Schválně ten zvuk zkusím nějak nahrát..... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 to jo, ale i chlápek co mi nandaval výfuk se mě ptal, když jsem couval, zda mi nevypádavají rychlosti. Říkám že ne a proč. A on, že na tu zpátečku to má divný zvuk, on je tedy spíše straej Škodovák, ale říkal, že by to mohli dělat silentbloky. I když nevím, proč by nějaký antivibrační kousky gumy zamezily řazení, apod... Proto se ptám, co by to mohlo dělat. Schválně ten zvuk zkusím nějak nahrát..... Jestliže začnou vypadávat rychlosti,tak se jako první kontrolují táhla od šaltpáky k převodovce a jako druhé uložení agregátu (silentbloky)--při vadných silentblocích agregát skáče tak,že zařazená rychlost přes táhla prostě vyskočí...Ten mechanik měl pravdu.Nakonec--kontrola silentbloků nikdy neuškodí Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 A ty silent bloky jsou na motoru i na převodovce? Jak se pohybují ceny? (cca) Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 A ty silent bloky jsou na motoru i na převodovce? Jak se pohybují ceny? (cca) jj,ty hlavní jsou dva--jak píšeš--cena kolem 800 kus Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 A to je cena na převodovku, nebo na ten motor? Citovat
georgegg Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 kdyby měl málo oleje v převodovce tak mu půjde ztěžka řadit Citovat
obaf Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 aj to je pravda, ale vtedy tiez huci spiatocka Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 No řazení jakš takš, jde tam třeba špatně nižší stupeň, když podřazuji, až tak pod 2 000/ot tam jde dát. Při rozjezdu tam jde někdy špatně 1 a zátečka jde špatně skoro vždycky. Ale dávali mi nový převodový olej i gufero - dělal to Peugeot, tak snad kvalita. Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: georgegg kdyby měl málo oleje v převodovce tak mu půjde ztěžka řadit :xvulNeznáš Petra Hradeckýho? Citovat
georgegg Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Původně zaslal: georgegg kdyby měl málo oleje v převodovce tak mu půjde ztěžka řadit :xvulNeznáš Petra Hradeckýho? no čistě náhoudou znám, a už sem tě i párkrát viděl, ale vždycky si odjížděl od školy Citovat
Mirrae24 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 On mi tuhle něco říkal, že na fóru je nějakej George, říkám to mi něco říká. Tak se známe všecí. Citovat
georgegg Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 jj, sme bratranci, njn svět je malej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.