Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatim mám hlavičku fofrklacku z Xsary VTR, v plánu je ještě palubní počítač (pokud vychytám mušky), když se podaří sehnat, tak křídlo z T16 a možná ještě chromové rámečky okolo budíků alá 406 coupé. Jinak moc tuning ne-e.

post-0-14109605457436_thumb.jpg

Odesláno

Mef : hm pekna radiacka a kridlo s T16 je nadherne len drahe ... a tie chromove ramikz okolo budikov som vcera nasiel na volakej stranke stali kolo 600kc.

Odesláno

mrkni se na stranku člena Dzana.M ten má vytuněnou 405;)

Já zase opet začínám, za 1.si seženu díly a fotky budou až to bude trošku jak tak vypadat plan mám v hlave.;)

[upravil dne 23/3/09 zpozdilek]

Odesláno

zaleží na tobe jak moc chceš tuning každej má jinej vkus nekdo moc a jinej zas takovej decent u me tak akorát ještě jeden vejfuk a to bude asi vše když neco budeš potřebovat tak se ozvy:super

Odesláno

Osobně ,,tuning\" 405 jsem už xkrát psal,že nejhezčí je to v originale třeba nárazníky z Mi16,pěkný kola,třeba i folie podle gusta.. a je to pěkný auto...

Ale každý má jiný vkus....

Odesláno

Hell- zase kedy sme si vsetci nechalo origo výzor svojích milacikov ako by sme si ich rozpoznali? :D kazdy si toho svojho ci trocha alebo viac prisposobi - tak aby sa mu pacil.:D:D:D

[upravil dne 23/3/09 Whitetiger]

post-0-141096054653_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

Hell- zase kedy sme si vsetci nechalo origo výzor svojích milacikov ako by sme si ich rozpoznali? :D kazdy si toho svojho ci trocha alebo viac prisposobi - tak aby sa mu pacil.:D:D:D

souhlasím s tebou 100%

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

přesne tak každý má jinej vkus ale všeho nekdy moc škodí zaleží na človeko co stím provede ;)

Zaleží na tom aby to auto pak nebylo moc přeplacany, nebo aby jsi tam nedal něco co tam proste nebude patřit, já mám v planu delat sedana i combika

Odesláno
Původně zaslal: jogi15

co pasuje na taku kalsicku 405tku??? nie daky extra tuning take malickosti???

Otázka je co považuješ za tuning.. jestli opravdu tuning, a nebo ,,tuning\" stiling uprava jen vzhledu :)

Jinak nejvíc platí pravidlo že: kola dělaj auto, a když je to sladěný jako celek tak je to nejhezčí :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...