dolly1010 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Jak jsem psal níže, koupil jsem si novou spojku do auta: Spojka Starline (kód na AutoKelly: 3DS0112): 2031Kč Olej přev. Valvoline GL-4, 75W90 (asi 0,6l): 149Kč Práce: 1460Kč Celkem: 3640Kč Pozor! V práci je započítaný přidělávání podběhů zadních kol (byli urvaný oba). Jsou přinejtovaný a přišroubovaný. Jeden se musel nahřát a poopravit. Takže si cenu nějak snižte. Nevím za kolik by to tak mohlo bejt. Jo a ten olej asi patří do motoru. Říkal že trochu dolejval, takže ten si asi taky odečtěte. Nevíte, jak má nová spojka zabírat? Já tam mám hned na začátku takovej skok. Pedál musím dost krotit aby hned na začátku auto neposkočilo a pak už je rozjezd celkem \"lineární\". Já jen jestli to je u novej spojky normální, třeba si to sedne za pár dnů. Zatím si zvykám, ale celkem se s tím bojím couvat abych to někde do něčeho nenapral, když bych neukočíroval nohu. Citovat
chucknorek Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 co ten olej?? 0,6L ?? tam se dava 1,9Litru aspon ja ho tam mám;) nenas u ty spojky spatnej samostav na lanku?? nova spojka by mela chodit krásně ma to samy 1.4 spojku sem delal pred mesice a cajk Citovat
dolly1010 Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 No u oleje bylo napsaný 0,6ks (říkal že jenom dolejval). Ten olej je do motoru, ne? Já tam dolejval 1,5 litru asi před tejdnem, takže většinu zachránil (teče mi to kolem hlavy ) Do prčic, jak poznám špatnej samostav? Nová spojka zabírá krásně, ale má na začátku takovej skok = pedál jakoby cukne asi o 3cm a pak už to jde krásně. Kolik stála spojka tebe? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: dolly1010 No u oleje bylo napsaný 0,6ks (říkal že jenom dolejval). Ten olej je do motoru, ne? Já tam dolejval 1,5 litru asi před tejdnem, takže většinu zachránil (teče mi to kolem hlavy ) Do prčic, jak poznám špatnej samostav? Nová spojka zabírá krásně, ale má na začátku takovej skok = pedál jakoby cukne asi o 3cm a pak už to jde krásně. Kolik stála spojka tebe? ten olej podle označení není do motoru,je to převodový olej a dolíval ho po výměně té spojky... Prostě ti tam 0.6 litru chybělo...v převodovce Citovat
dolly1010 Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: dolly1010 No u oleje bylo napsaný 0,6ks (říkal že jenom dolejval). Ten olej je do motoru, ne? Já tam dolejval 1,5 litru asi před tejdnem, takže většinu zachránil (teče mi to kolem hlavy ) Do prčic, jak poznám špatnej samostav? Nová spojka zabírá krásně, ale má na začátku takovej skok = pedál jakoby cukne asi o 3cm a pak už to jde krásně. Kolik stála spojka tebe? ten olej podle označení není do motoru,je to převodový olej a dolíval ho po výměně té spojky... Prostě ti tam 0.6 litru chybělo...v převodovce Aha, to já myslel že i do motoru. Mám teď takový olejový problémy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.