Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem psal níže, koupil jsem si novou spojku do auta:

Spojka Starline (kód na AutoKelly: 3DS0112): 2031Kč

Olej přev. Valvoline GL-4, 75W90 (asi 0,6l): 149Kč

Práce: 1460Kč

Celkem: 3640Kč

Pozor! V práci je započítaný přidělávání podběhů zadních kol (byli urvaný oba). Jsou přinejtovaný a přišroubovaný. Jeden se musel nahřát a poopravit. Takže si cenu nějak snižte. Nevím za kolik by to tak mohlo bejt.

Jo a ten olej asi patří do motoru. Říkal že trochu dolejval, takže ten si asi taky odečtěte.

Nevíte, jak má nová spojka zabírat? Já tam mám hned na začátku takovej skok. Pedál musím dost krotit aby hned na začátku auto neposkočilo a pak už je rozjezd celkem \"lineární\".

Já jen jestli to je u novej spojky normální, třeba si to sedne za pár dnů. Zatím si zvykám, ale celkem se s tím bojím couvat abych to někde do něčeho nenapral, když bych neukočíroval nohu. :myslim

Odesláno

No u oleje bylo napsaný 0,6ks (říkal že jenom dolejval). Ten olej je do motoru, ne? Já tam dolejval 1,5 litru asi před tejdnem, takže většinu zachránil :) (teče mi to kolem hlavy :()

Do prčic, jak poznám špatnej samostav?

Nová spojka zabírá krásně, ale má na začátku takovej skok = pedál jakoby cukne asi o 3cm a pak už to jde krásně.

Kolik stála spojka tebe?

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

No u oleje bylo napsaný 0,6ks (říkal že jenom dolejval). Ten olej je do motoru, ne? Já tam dolejval 1,5 litru asi před tejdnem, takže většinu zachránil :) (teče mi to kolem hlavy :()

Nová spojka zabírá krásně, ale má na začátku takovej skok = pedál jakoby cukne asi o 3cm a pak už to jde krásně.

Kolik stála spojka tebe?

ten olej podle označení není do motoru,je to převodový olej a dolíval ho po výměně té spojky...

Prostě ti tam 0.6 litru chybělo...v převodovce

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: dolly1010

Kolik stála spojka tebe?

ten olej podle označení není do motoru,je to převodový olej a dolíval ho po výměně té spojky...

Prostě ti tam 0.6 litru chybělo...v převodovce

Aha, to já myslel že i do motoru. Mám teď takový olejový problémy :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...